vaksinasjoner og vaksiner: kraften i forberedelse

Vaksinasjoner, eller vaksiner som de er også kjent, sikkert og effektivt å bruke en liten mengde av en svekket eller drept virus eller bakterier eller biter av lab-laget protein som etterligner viruset for å hindre infeksjon av den samme virus eller bakterier.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer tilby gratis barne forebyggende omsorgstjenester, inkludert helsesjekk, vaksinasjoner og screening tester. Lære mer.

Helseforsikring senter

Så, hvis du noen gang igjen utsatt til selve sykdomsfremkallende organisme, er immunsystemet ditt forberedt på å bekjempe infeksjonen. En vaksine vil vanligvis hindre utbruddet av en sykdom eller annet redusere sin alvorlighetsgrad.

Målet med folkehelse er å forebygge sykdom. Det er mye enklere og mer kostnadseffektivt å forebygge en sykdom enn å behandle den. Det er akkurat det vaksinasjoner som mål å gjøre.

Vaksinasjoner beskytte oss mot alvorlige sykdommer og også hindre spredning av disse sykdommene til andre. Gjennom årene vaksinasjoner har forpurret epidemier av når vanlige smittsomme sykdommer som meslinger, kusma og kikhoste. Og på grunn av vaksinasjoner har vi sett nær utrydding av andre, for eksempel polio og kopper.

Noen vaksiner må gis bare onc; andre krever oppdateringer eller “boosters” for å opprettholde vellykket immunisering og fortsatt beskyttelse mot sykdom.

Fordi bevis for immunisering er ofte en forutsetning for innmelding i skole eller barnehage, er det viktig å holde barna seg oppdatert på sine vaksiner. Fordelen med å gjøre det er at barna vil være beskyttet mot sykdommer som kan føre dem alvorlige helseproblemer. De anbefalte vaksinasjoner for barn 0-6 år inkluderer

På et eller annet tidspunkt, hver av de sykdommene som løses av disse vaksinene utgjør en alvorlig helserisiko for barn, å ta livet av tusen; i dag de fleste av disse sykdommene er på sitt laveste nivå på flere tiår, takket være vaksinasjoner.

Det er viktig å holde ditt barns vaksinasjoner i rute og oppdatert, men hvis barnet ditt går glipp av en planlagt dose han eller hun kan “ta igjen” later.The fullstendig oppdatert oversikt over vaksinasjoner for barn i alderen 0-18 kan lastes ned fra CDC nettsted.