ufruktbarhet

 arkiver innhold etter 2 år for å sikre våre lesere kan lett finne den mest betimelig innhold; For å finne den mest oppdaterte informasjonen, vennligst skriv emnet du er interessert i vår søkeboks.

Selv om det kan være en stund før veien mellom stress og ufruktbarhet er klart, det som er kjent akkurat nå er at å redusere stressnivået ser ut til å hjelpe.

Noen undersøkelser på dette området viser at for mange kvinner, kan akupunktur holder nøkkelen.

Av Rebecca Davis Selv etter år med ufruktbarhet behandlinger, Monica og Steve Klein ikke kan bli gravid. Og mens de var opptatt med å skape en ny familie, de glemte den de allerede hadde – med hverandre. Vårt forhold ekspert hjelper dette paret finne veien tilbake til intimiteten de en gang delte; Når Monica og Steve Klein giftet seg i løpet av sommeren 2003, de umiddelbart begynte å prøve å ha en baby. Men Deer Park, NY, par var ikke i stand til å bli gravid, så legen foreslo …

I studier utført i Tyskland og publisert i tidsskriftet Fertility og sterilitet, kvinner som deltok i en ufruktbarhet program gikk akupunktur behandlinger like før og like etter et embryo inn i livmoren – det siste trinnet i en in vitro fertilisering prosedyre.

Resultatet: Sammenlignet med kvinner som ikke har akupunkturbehandling, de som hadde en betydelig høyere rate av svangerskapet – 42,5% sammenlignet med 26,3% i gruppen som ikke har akupunktur.

“Jeg tror ikke vi vet om akupunktur faktisk reduserer stress, men det kan hjelpe motvekt noen av effektene av stress på reproduktive system”, sier Grifo, som indikerer at minst tre studier så langt har vist sine fordeler på fertilitet.

Andre studier har funnet at for noen kvinner, kan massasje holde en annen tast for å redusere ufruktbarhet stress. I forskning publisert i International Journal of Neuroscience i 2004, fant legene at massasjeterapi jobbet for å redusere kroppens fysiske signaler på stress, inkludert hjertefrekvens og hjernebølger.

Og mens det ikke ble testet på infertilitet pasienter, Morgan føles så sterkt at det vil gjøre en forskjell, han nylig lanserte sin egen studie for å teste virkningen av underkroppen massasje terapi på kvinner som gjennomgår ufruktbarhet behandlinger

Den første gruppen mottar en mild form for massasje terapi på sine føtter og ben like før enten en inseminasjon eller et embryo transfe; den matchet gruppe går rett inn i behandlingen uten stress-reduserende terapi “, sier Morgan.

Mens han sier det er fortsatt for tidlig å forutsi resultater, mistenker han at utfallet kan definitivt favorisere massasje terapi.

På Grifo sentrum ved New York University, er ufruktbarhet pasienter rutinemessig henvist til in-house programmer som tilbyr både guidede bilder og fotsoneterapi, alt i et forsøk på å redusere stress.

“Vi er ikke studere det på en vitenskapelig måte, men vi tilbyr det, og vi anbefaler det, og de kvinner som blir involvert ser ut til å føle seg bedre, og det er det som betyr mest for oss. Hvis det hjelper livskvalitet for pasienter som søker fertilitetsbehandling, det er en veldig stor ting “, sier Grifo.