ufruktbarhet, røyking og narkotika

Røyking kan forårsake infertilitet hos både menn og kvinner. I forsøksdyr, er nikotin blitt vist å blokkere produksjonen av sædceller og redusere størrelsen av mannlige testikler. Hos kvinner endrer tobakk slimet i livmorhalsen, og dermed påvirke måten sperm nå egg; Marihuana kan forstyrre en kvinnes eggløsning syklus, påvirker utgivelsen av egg. Hos menn kan marihuana redusere sædkvalitet samt påvirke kvaliteten på sæden.

Leger vilkårlig diagnostisere infertilitet når et par ikke har unnfanget et barn etter 12 måneder med ubeskyttet og regelmessig sex. Nedsatt fruktbarhet kan være en bedre beskrivelse, skjønt. Mange kvinner som holder prøver vil bli gravid i det andre året eller senere; Uansett hva navnet, er infertilitet et kall til å dra nytte av tilgjengelig fruktbarhet testing og behandling som kan øke sjansene for graviditet. Fruktbarhet testing er noe par bør gjøre sammen, siden den mannlige er den eneste årsaken til …

Hos kvinner er effekten av alkohol relatert til alvorlige konsekvenser for fosteret. Og kronisk alkoholisme er relatert til forstyrrelser i eggløsningen, som forstyrrer fruktbarhet. Alkoholbruk av menn forstyrrer syntesen av testosteron og har en innvirkning på sperm konsentrasjon. Alkoholisme kan forsinke en manns seksuell respons og forårsake impotens ved å forstyrre en manns evne til å få ereksjon.

 fra

Tobakk, Marijuana, og andre rusmidler fra