strupekreft behandling (pdq®): behandling [] -Få mer informasjon fra

-4- KREFT

Chat på nettet

The ‘s LiveHelp® online chat-tjenesten gir Internett-brukere muligheten til å chatte på nettet med en Information Specialist. Tjenesten er tilgjengelig 08:00 til 23:00 Eastern tid, mandag til fredag. Informasjon Spesialister kan hjelpe Internett-brukere å finne informasjon på nettsteder og svare på spørsmål om kreft.

Skriv til oss

For mer informasjon fra den, kan du skrive til denne adressen

Søk på nettstedet

Nettstedet gir online tilgang til informasjon om kreft, kliniske studier, og andre nettsteder og organisasjoner som tilbyr støtte og ressurser for kreftpasienter og deres familier. For et raskt søk, bruke søkeboksen øverst til høyre på hver nettside. Resultatene for et bredt spekter av søkeord vil inneholde en liste over “Best Bets,” redaksjonelt utvalgte websider som er tettest knyttet til søkeordet angitt.

Det finnes også mange andre steder å få materiale og informasjon om kreftbehandling og tjenester. Sykehusene i ditt område kan ha informasjon om lokale og regionale etater som har informasjon om økonomi, komme til og fra behandling, motta omsorg i hjemmet, og arbeider med problemstillinger knyttet til kreftbehandling.

Finn Publikasjoner

Den har hefter og annet materiell for pasienter, helsepersonell og allmennheten. Disse publikasjonene diskutere typer kreft, metoder for kreftbehandling, mestring med kreft, og kliniske studier. Noen publikasjoner gir informasjon om tester for kreft, kreft årsaker og forebygging, kreft statistikk og forskningsaktiviteter. Materialet på disse og andre temaer kan bestilles elektronisk eller skrives ut direkte fra Publikasjoner Locator. Disse materialene kan også bestilles på telefon fra Kreft Information Service gratis ved 1-800-4-CANCER (1-800-422-6237).

: 2014-07-31

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute