spiker-ex

Terapeutisk Klasse: Nutritive Agent

Bruker for nail-ex

Farmakologisk Klasse: Vitamin B (klasse)

Vitaminer er stoffer som du må ha for vekst og helse. De trengs i bare små mengder, og er vanligvis tilgjengelig i de matvarer som du spiser. Biotin er nødvendig for dannelse av fettsyrer og glukose, som brukes som brensel ved kroppen. Det er også viktig for metabolismen av aminosyrer og karbohydrater.

Mangel på biotin er sjelden. Men hvis det skjer kan det føre til hudutslett, hårtap, høy blod nivåer av kolesterol og hjerteproblemer.

Noen forhold kan øke behovet for biotin. Disse inkluderer

Økt behov for biotin bør bestemmes av helsepersonell.

Hevder at biotin kosttilskudd er effektive i behandling av akne, eksem (en type av hudsykdom), eller hårtap er ikke blitt bevist.

Biotin kosttilskudd er tilgjengelig uten resept.

Viktigheten av Diet

For god helse, er det viktig at du spiser et balansert og variert kosthold. Følg nøye enhver diett program helsepersonell kan anbefale. For din spesifikke vitamin og / eller mineral behov, spør din lege for en liste over aktuelle matvarer. Hvis du tror at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i kostholdet ditt, kan du velge å ta et kosttilskudd.

Biotin er funnet i ulike matvarer, inkludert leveren, blomkål, laks, gulrøtter, bananer, soya mel, korn, og gjær. Biotin innhold av mat er redusert med matlaging og bevare.

Vitaminer alene vil ikke ta plassen til et godt kosthold, og vil ikke gi energi. Kroppen din trenger andre stoffer som finnes i mat, som for eksempel proteiner, mineraler, karbohydrater og fett. Vitaminer selv kan ikke fungere uten tilstedeværelse av andre matvarer.

Den daglige mengden av biotin som kreves, er angitt på flere forskjellige måter.

På grunn av mangel på biotin er sjelden, er det ingen RDA eller RNI for den. Normale daglige anbefalte inntak for biotin er generelt definert som følger

Hvis du tar dette kosttilskuddet uten resept, lese nøye og følge alle forholdsreglene på etiketten. For dette supplement, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Problemer hos barn har ikke blitt rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Problemer i eldre voksne er ikke rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder biotin. Det kan ikke være spesifikke for Nail-ex. Vennligst les med forsiktighet.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Hvis du glemmer å ta biotin kosttilskudd for en eller flere dager er det ingen grunn til bekymring, siden det tar litt tid for kroppen å bli alvorlig lavt i biotin. Men hvis helsepersonell har anbefalt at du tar biotin, prøve å huske å ta det som anvist hver dag.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Har ikke oppbevares i kjøleskap. Hold fryser.

Oppbevar kosttilskudd i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Før du bruker Nail-ex

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Ingen bivirkninger er rapportert for biotin i mengder opp til 10 milligram per dag. Men sjekk med din lege hvis du merker uvanlige effekter mens du tar det.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori N Ikke klassifisert

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Kosttilskudd multivitamin, fiskeolje, biotin, Lovaza, Q10, askorbinsyre, kalsium / vitamin d, Koenzym Q10, Probiotiske Formula, omega-3 flerumettede fettsyrer, sink, Caltrate 600 + D, Citracal + D, Metanx, alpha-lipoic syre, pyridoksin, druesukker, Osteo Bi-Flex

Riktig bruk av biotin

Nail-ex bivirkninger

biotin