sinnssykdom trening: fordeler, intensitetsnivå, og mer

Hvis du starter et treningsprogram som kaller seg “Insanity”, du vet at det kommer til å være over toppen. Dette er en av de mest utfordrende treningsprogrammene på markedet.

Insanity er en trening for hele kroppen som krever ingen treningsstudio eller utstyr. Du trener deg hjemme, ved hjelp av din egen kroppsvekt for motstand. Programmet er basert på en treningsmetode som heter “max intervalltrening.” I tradisjonell intervalltrening, trener du på en svært intens tempo for en kort periode, og deretter hvile i lengre perioder i mellom. Ideen er å øke din aerobe kondisjon mens du brenner fett.

Max intervalltrening har du jobber så hardt du kan for tre-minutters intervaller, med 30 sekunders hvileperioder i mellom. Ifølge Insanity nettside, vil trene på dette ekstreme intensitetsnivå hjelpe deg å forbrenne opptil 1000 kalorier i timen.

Det er 10 treningsøkter i Insanity programmet. Hver rutine tar mellom 30 og 60 minutter å fullføre, og du gjør dem en knallhard 6 dager i uken. I løpet av det 60-dagers program, endrer du treningen timeplanen på en ukentlig basis.

Den første måneden har fem hele kroppen treningsøktene

Før du starter den andre måneden, har du en uke med utvinning som inkluderer en daglig kjerne cardio og balanse rutine. Selv om du fortsatt vil svette, er denne treningen mindre intens enn de i de første fire ukene. Ideen er å prep kroppen for enda mer ekstrem andre måned fremover.

Det andre måned har fire nye treningsøkter

Dette er en ekstrem fitness program som krever at du trene på et meget høyt intensitetsnivå med lite hvile i mellom. Selv om du allerede er i god form, kan det være vanskelig for deg å holde deg når du først kommer i gang.

Kjerne: Ja. Programmets Cardio Abs trening fokuserer på midtpartiet.

Arms: Ja. Du bruker din egen kroppsvekt for å forme dine armer, bryst og skuldre.

Ben: Ja. Insanity bruker en teknikk kalt plyometrics, som har hopping og hopping øvelser lånt fra idretter som basketball, ski, og boksing å tone bena.

Setemuskler: Ja. Plyometrics styrker også musklene i bakenden.

Rygg: Ja. The Insanity programmet er en trening for hele kroppen, så det gjør det fungerer på ryggen, men det er mer målrettet for å senke kroppsmuskelgrupper.

Fleksibilitet: Nei. Det er ikke mye strekk i disse DVDer å forbedre fleksibiliteten.

Aerobic: Ja. Insanity handler om aerobic. Det vil hjelpe deg å øke kondisjon og gå ned i vekt / kroppsfett.

Styrke: Ja. Den maksimale intervall programmet vil bygge styrke og virkelig utfordre musklene dine.

Sport: Nei Insanity er ikke en sport, selv om det ikke låne teknikker fra sport treningsprogrammer.

Low-Impact: Nei. Hva gjør Insanity slik en effektiv cardio trening er høy effekt øvelser, som inkluderer hopping knekt, hopp og spurter.

Koste. Programmet koster $ 120.

Bra for nybegynnere? Nei Insanity trening er svært intens. De er designet for folk som allerede er i god form og er villig til å jobbe hardt for å komme i enda bedre form. Hvis du ikke har vært trener, er dette programmet ikke en rask løsning.

Utendørs. Nei. Du må være foran en TV for å følge med i programmet.

Hjemme. Ja. Du gjør treningen rett i ditt eget hjem, etter sammen med trener Shaun T.

Utstyr som kreves? Du trenger DVD, et par gode joggesko, og en masse utholdenhet. Du bruker din egen kroppsvekt for motstand.

Dette er en alvorlig trening for folk som allerede er i form.

Det er ikke for fitness nybegynner. Med høy intensitet kommer større risiko for skade. For å unngå skade, må du vite riktig form og teknikk for hvert trekk. Du trenger virkelig å vite hva du gjør og lytte til kroppen din.

Det er veldig intens, så vær klar til å gi det hele tatt når du er klar til å ta skrittet fullt ut. Working ut på dette nivået betyr resulterer i mye kortere tid. Belønningen vil være noen alvorlige cardio sammen med kaloriforbrenning og muskel skulpturer.

Høy intensitet intervall trening programmer som dette er ikke for alle. Hvis du har noen medisinske problemer eller ta noen meds, snakk med legen din før du starter denne treningen.

Er det bra for meg hvis jeg har en helsetilstand?

Du er sikker på å gå ned i vekt og bygge muskler med Insanity. Sammen med vekttap kommer et fall i blod sukker, blodtrykk, og “dårlig” LDL kolesterol.

Du må være i god form allerede å takle dette high-powered trening. Ikke forsøk Insanity hvis du har hjertesykdom eller andre hjertesykdommer risikofaktorer med mindre legen din sier at du kan. Det er mer moderate treningsøkter som kan hjelpe deg å nå dine treningsmål.

Insanity er ikke for deg hvis du har rygg eller kne smerte eller leddgikt. I stedet velger et program som er mer joint-vennlig. Denne høy intensitet / high-impact tilnærming til fitness er svært utfordrende og ikke for deg hvis du har noen fysiske begrensninger.

Hvis du er gravid, dette er ikke tiden for å begynne Insanity trening. Hvis du er i toppform, og legen din godkjenner, så du kan være i stand til å fortsette med Insanity for en tid hvis det er allerede en del av din fitness rutine.

Du må lytte nøye til kroppen din og gjøre endringer som svangerskapet fortsetter. Leddene blir løsere, så unngå hopping, utagerer, og andre trekk som setter deg i fare for skade. Tone det ned hvis du blir andpusten eller ubehagelig. Drikk vann, ikke bli overopphetet, og ikke gjøre noen trekk som du har liggende på ryggen i løpet av de to siste trimester. Vær forberedt på å bytte til en enklere program som babyen og magen vokse.

KILDER

Team Beach Body: “Insanity Workout Program.”

The Council on Exercise: “High-Intensity Interval Training.”

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …