ser bra ut i 30-årene: spørre hudlege på

Først og fremst, jeg er svært bekymret for det faktum at du er røyker. Kombinasjonen av soleksponering og røyking kan virkelig akselerere skade på huden din. Du kan lide av foto samt pre-hudkreft. Jeg sterkt oppfordre deg til å besøke en hudlege og har hud lesjoner vevsprøve.

Du kan lide av en nikkelallergi. De fleste metaller (og med gull) inneholde små mengder nikkel. Vurdere å bruke en liten mengde klar neglelakk på metallet som ligger ved siden av huden din. For merkeetiketter, vurdere å fjerne dem eller endre vaskemiddel til en duft gratis, allergivennlige løsningen.

Du kan lide av rosacea. Din hudlege vil kunne ta den endelige avgjørelsen. Aktuelle antibiotika og tretinoin holdige forbindelser vil bidra til å kontrollere oljeproduksjonen og øke cellefornyelsen.

Du kan lide av en sekundær soppinfeksjon. Dette kan vanligvis behandles med topiske soppdrepende krem, sammen med en topisk hydrokortison for inflammatorisk komponent.

Følg en hud diett som inkluderer peeling (AHA, salisylsyre, og papaya enzymer). Hydrat huden din med naturlige oljer som er ikke-comedogenic (non-pore-clogging), for eksempel mandelolje eller avocado olje. Forynge huden din med naturlig hud peptider, kollagen utbyggere og tretinoin.

De to viktigste tiltakene er å unngå direkte sollys (bruk en sunblock) og styre klar av røyking. Deretter følger en hud diett som inkluderer peeling (AHA, salycilic syre, og papaya enzymer). Hydrat med naturlige oljer som er ikke comedogenic (non-pore-tilstopping), for eksempel mandelolje eller avokadoolje. Forynge huden din med naturlig hud peptider, kollagen utbyggere og tretinoin.

Ditt første skritt er å utelukke eventuelle underliggende medisinske problemer som endokrine eller hormonelle, eller kollagen vaskulære problemer som kan føre til en endring i tilstanden til huden din; Deretter er målet å fortsette rehydrating huden, spesielt etter dusj. Unngå veldig varm dusj og bruk rehydrating naturlige oljer som inneholder hyaluronsyre. Fortsett å bruke forbindelser som inneholder tretinoin. Aktuelt tretinoin bistår med cellefornyelsen og kollagen bygningen.

Plakkpsoriasis må håndteres primært av legen din. Plakkpsoriasis kan behandles med aktuell og systemiske medisiner. Det finnes også andre behandlinger for plakkpsoriasis uten de mulige bivirkninger av systemiske medisiner.

Ja. For noen mennesker er det en sterk sammenheng mellom tilstedeværelsen / fraværet av gluten i kosten og forekomst av utslett.

Vitiligo kan behandles med en rekke tilnærminger, inkludert lokale steroider, UV lys terapi, photochemotherapy (for personer med mer enn 20% av kroppsoverflaten påvirket), eller falming resten av huden for å matche de områdene som allerede er lettere; Noen kirurgiske alternativer inkluderer hudtransplantasjon, medisinsk tatovering, og autolog transplantasjon melanocyttstimulerende, som er en prosedyre fortsatt i den eksperimentelle fase. Til slutt, enkle ikke-invasive behandlinger inkluderer bruk av kosmetikk, selvbrunings lotion og solkremer.

The No 1 årsak til for tidlig aldring er soleksponering. Så det første steget er å implementere en ansikts omsorg diett som inneholder sunblock. Deretter bruker forbindelser som vil exfoliate (AHA, salisylsyre), hydrat (hyaluronsyre), og forynge (tretinoin, peptider) huden din.

Den sure komponent i sitroner inneholder noen naturlige lightening egenskaper. Generelt, er det trygt å bruke. Unngå å bruke sitroner på et område som nylig har blitt vokset eller barbert. Sitroner kan føre til irritasjon i perianalt regioner; Dessverre, vil prøve å lysne huden din med sitroner ta lang tid. Vurder å bruke hydroquinine, Kojic syre, alpha-hydroxy syrer, eller bearberry som mer effektive lightening agenter.

Det kan være lurt å vurdere å ha håret fjernet med laser av en profesjonell. Mellom behandlingene vurdere å bruke hydrokinon, Kojic syre, alpha-hydroxy syrer, eller bearberry å lysne mørke flekker.

Overwashing eller bruk av astringents som er for harde vil ytterligere øke oljeproduksjonen. Sørg for at dine astringents er ikke-tørking og paraben- og alkoholfritt. I tillegg bør fuktighetskrem være ikke-comedogenic (non-pore-clogging). Bruk kremer som er avledet fra naturlige oljer som mandel eller avokado oljer.

Gratulerer med vekttap! Tretinoin inneholder forbindelser som har vist seg å øke cellefornyelsen og kollagen dannelse. Dessverre, med alvorlig vekttap kan det være et tap av elastisitet i huden din. Derfor kan det være lurt å diskutere disse “problematiske” områder med hudlege eller plastisk kirurg.

De fleste kvinner ønsker å se yngre ut. I en alder av 34 er du ung, og for ung for rynker av den typen du beskriver. Den røde, raggete beskrivelse antyder at det kan være andre hud bekymringer som du bør vurdere; Du skylder deg selv en tur til hudlege. La dem vurdere deg og sørge for at du ikke har utviklet en allergisk reaksjon, en infeksjon, atopisk dermatitt, eller noen annen form for hud tilstand. Etter at du løse eventuelle underliggende hud problemer, vil du sannsynligvis se sunnere og yngre. Bruk solkrem og en fuktighetskrem som inneholder vitamin C, E og A. Sørg også for å eksfoliere for å opprettholde et mer ungdommelig utseende.

Øye poser er et problem for mange mennesker. Den enkleste nonsurgical alternativ er å sørge for at du er fullt behandler eventuelle allergier du har. Riktig bruk av antihistaminer, vasoconstrictors og lys kompresjon på øynene om natten kan gjøre en stor forbedring, også. Lasere er noen ganger brukt til å redusere rynker, men dette ville egentlig ikke redusere poser; Noen hudleger og plastikkirurger er dyktige til å bruke fyllstoff for å fylle i sporet som skisserer øyet poser. Dette er en stor nonsurgical svaret for mange menn og kvinner. Sørg for at legen er dyktig og forstår din hudtype.

Det er flere pigmenterte hud problemer forårsaket av hormoner. Alder flekker er svært vanlig. Og du er riktig, de er forårsaket av soleksponering. Det er flere agenter som lette dem, inkludert lakris ekstrakt, niacin, hydrokinon, og andre. Det er veldig viktig under og etter bruk av et blankemiddel for å bruke sunblock eller flekkene kommer tilbake.

Ser ung og strålende i 30-årene er enkelt hvis du bruker solkrem daglig og fukte huden med vitamin A, C og E. Husk å lett eksfoliere daglig med en alpha-hydroxy syre, og å utføre en ukentlig skrubb. Prøv å redusere stress og ansiktsuttrykk forbundet med stress, som rynker mellom øyenbrynene. Hjemme, sette et stykke teip der, og overvåke hvor mye du rynke. Hvis det er ofte, begynne å trene deg selv å ikke.

Visse typer p-piller er kjent for å forbedre hormonell akne, og dermed hyperpigmented akne arr. Det tar ca 3 måneder for deg å se forskjellen. Andre hyperpigmented hudproblemer – som melasma eller butterfly maske – kan bli verre på p-piller. Ta kontakt med din gynekolog og hudlege.

Generelt sett er det flere acne linjer på markedet som vil fungere. Men det kan være lurt å bruke en oljefri fuktighetskrem. Ved 30, kan det være en hormonell problem bak kviser. De kan også være sminke relatert. Se en hudlege for å hjelpe deg å gjøre de beste over-the-counter valg.

Det er forekomster rundt øynene som kan være forbundet med høyt kolesterol. Hvis det virkelig er tilfelle, er det viktigst å ta kolesterolet. Hjertesykdom er alvorlig. Når du har løst kolesterol, kan du ha lesjonene fjernet uten dem tilbake.

Sunblock er en effektiv første skritt for å kontrollere mørke flekker. Visse lasere vil redusere pigmentering. Men for mørkere hud pasienter, lasere skal kun brukes av fagfolk som er kjent med din hudtype. Utilsiktet bruk kan føre til økt pigmentering.

Ditt første skritt er å unngå direkte sollys, alkohol, eller andre livsstilsfaktorer som kan irritere huden og utløse rosacea utbrudd. Det finnes ingen kur for rosacea, men med behandling kan du være i stand til å kontrollere symptomene. Antibiotika piller og aktuell kremer kan behandle symptomene. Topiske tretinoin forbindelser og lasere kan anvendes for å kontrollere ildfast rosacea.

Laser hårfjerning må gjentas fordi håret vokser i forskjellige sykluser. Mørkt hår på mørkere hudtyper er spesielt vanskelig å behandle fordi laseren fungerer ved “skille” pigment i hårsekken fra pigment i huden din. Dine mørke flekker kan behandles med aktuelle hud lightening agenter som hydrokinon, Kojic syre eller bearberry derivater.

Masken av svangerskapet, eller melasma, kan være meget vanskelig å behandle. Melasma er behandlet med en kombinasjon av kjemisk peeling og aktuell hud lightening agenter sammen med sol-blokkerende forbindelser. Dessverre, må du kanskje gå til hudlege for å få resept-styrke forbindelser hvis melasma ikke svarer til over-the-counter behandlinger.

Skin tags er godartet (noncancerous) overgrowths hud – typisk i hudfolder – det er ganske vanlig med gravide kvinner. Men bør du ha din hudlege vurdere huden din til å eliminere eventuelle vekster som kanskje ikke er godartet.

Ikke-healing områder av sol-eksponert hud – som lepper, ører og nese – bør vurderes av hudlege for å utelukke eventuelle forstadier vekster. Når du har ekskludert noen forstadier årsaker, bør du vurdere å bruke aktuell hydrokortison å redusere betennelsesprosessen; Takk for at du deltar for Spør hudlege. Vær sikker på å komme tilbake på 16 februar på 13:00 ET når vi skal diskutere skjønnhet hemmeligheter for 20-årene: hudpleie rutiner, få nok søvn, røyking, god ernæring, og mer. Registrer deg hvis du ønsker en e-post påminnelse dagen før vår neste arrangement.

Sourc; Live Event: Ser bra ut i 30-årene: Spør Hudpleier, Susan Evans, MD, 19 januar 2011.

Synspunktene i denne delen er av spesialisthelsetjenesten og spesialist alene. De gjenspeiler ikke meningene til, og de har ikke blitt vurdert av en lege eller et medlem av redaksjonen for nøyaktighet, balanse eller objektivitet. er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Aldri forsinke eller se bort fra å søke profesjonell medisinsk råd fra din lege eller annet kvalifisert helsepersonell på grunn av noe du har lest på.

 anbefaler ikke noen bestemt produkt, tjeneste eller behandling. Hvis du tror du har en medisinsk nødstilfelle, ring din lege eller ringe 911 umiddelbart.