se ditt beste med lupus

Vektøkning og måneansikt fra steroid resept. Mørk under øynene sirkler fra mangel på søvn. Hårtap. Butterfly utslett. Hyppige blåmerker …

Dette er bare noen av problemene som kan gjøre se din beste med lupus slik utfordring. “Jeg har dager når jeg ser i speilet, og jeg kan ikke tro at jenta ser tilbake er meg,» sier Lupus fellesskap ekspert, Christine Miserandino, etter å ha mistet alt håret ikke en gang, men to ganger, mens hun levde med lupus.

Hun ber Lupus Fellesskapet for tips om følelsen og ser bedre med lupus. En kvinne anbefaler mineral makeup – dyrt, men verdt det, sier hun. Hun anbefaler også flytende concealer og merke med lysreflekterende partikler å gjemme seg under øynene sirkler.

For å hjelpe med tynt hår, anbefaler en kvinne vaske håret annenhver dag, i stedet for hver dag, og ved hjelp av håret glans spray. En annen kvinne foreslår å bruke tørr shampoo i mellom vask, som sier hun kan legge til volum og forlenge levetiden til din hårfarge.

En annen kvinne forteller at hun tok en GI Jane tilnærming til hårtap. Når det begynte å falle ut, hun barberte alt håret av og gjort det til et fashion statement, accessorizing med bandanas og funky hatter.

Solkrem er viktig, selvfølgelig. Flere kvinner anbefaler produkter som har solkrem i dem sammen med ekstra solbeskyttelse. For å minimere blekhet, anbefaler en kvinne “tan i en boks”, som er en tanning spray som også kan dekke blåmerker, utslett og årer.

Lær å ta mer tid når du får klar for en hendelse, og slo tretthet ved å sitte mens makeup og styling hår søknad, sier en annen kvinne. Hun anbefaler også å se YouTube-videoer for makeup søknad tips. “Det handler om å eksperimentere med produkter og måter å bruke dem,» sier hun. “Jeg kan ha lupus, men jeg kommer aldri til å slutte å være en jentete jente!

Hva med deg? Hvilke teknikker har du brukt som hjelper deg til å føle og ser fabelaktig, til tross for effekten av lupus?

Bli med i denne diskusjonen i Lupus Fellesskapet

Christine Miserandino er en lupus advokat som skriver blogger, og snakker om å leve med lupus.

Lupus advokat Christine Miserandino gir tips, råd og mestringsstrategier for å leve med lupus; Se på video