ryggsmerter behandling oversikt

Eksperter deler ryggsmerter inn i to kategorier

Lær om førstehjelp skritt du kan ta når du først får ryggsmerter, for eksempel ved hjelp av varme eller is, ta medisin, og ikke hviler for mye.

Noen ganger akutte ryggsmerter varer lenger enn noen få dager, selv etter at du prøver førstehjelp trinn. I et slikt tilfelle, kan du legge til en annen behandling, for eksempel manuell terapi eller sterkere smerte medisin.

Hvis smertene er veldig dårlig, kan det hende at helsepersonell anbefaler kortsiktig bruk av en opiat smertestillende eller et muskelavslappende middel. Noen anser epidural steroid skudd.

Svar fra en ekspert

“.. Hold deg så aktiv som du kan legene pleide å si til resten, men det viser seg at dette ikke er tilfelle Jo mer aktiv du er, jo bedre vil du være, og jo raskere du vil leges.» – Dr. Robert Keller

Les mer råd fra dette tilbake spesialist.

En kvinnes historie

“Jeg tenkte:” Ok, vil det skade for en dag eller to, og det er det. ” Men det varte mye lenger. Det tok ca 3 uker. Jeg antar vi er vant til raske kurer. Vi tar en aspirin, og hodepinen forsvinner. Vi tar antibiotika, og infeksjonen forsvinner. ” – Lorna

Les mer om hvordan Lorna lært å være tålmodig med henne tilbake.

Hvis du har kroniske ryggsmerter, ikke en type behandling i seg selv ikke alltid stoppe din smerte. Spinal manipulasjon kan arbeide for å lindre ryggsmerter. Andre behandlinger kan også.

Akutt: Dette er smerter som har vart mindre enn 3 måneder. De fleste får bedre med hjem behandling; Kronisk: Dette er smerter som har vart lenger enn 3 måneder. Personer med kroniske ryggsmerter er vanligvis hjulpet med mer intensiv behandling.

Acupunctur; Biofeedbac; Kognitiv atferds Therap; Massag; Omfattende rehabiliteringsprogrammer