nyre (nyre celle) kreft-behandling hjemme

Du kan gjøre ting hjemme for å hjelpe administrere bivirkninger. Dersom legen din har gitt deg instruksjoner eller legemidler til behandling av disse symptomene, må du huske å bruke dem. Generelt, sunne vaner som å spise en balansert diett og få nok søvn og trening kan bidra til å kontrollere dine symptomer.

Dette komplementær og alternativ medisin (CAM) informasjon sammendraget gir en oversikt over bruken av misteltein som behandling for mennesker med kreft. Oversikten inneholder en kort historie av misteltein forskning, resultater fra kliniske studier, og mulige bivirkninger av misteltein bruk; Dette sammendraget inneholder følgende nøkkel informasjons; Misteltein er en semiparasitic plante som har blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke menneskelige plager; Misteltein er brukt vanlig i Europa, der en rekke …

Å ha kreft og blir behandlet for det kan være veldig stressende. Det er skritt du kan ta for å redusere stress. Noen mennesker opplever at det hjelper å snakke om sine følelser med familie og venner. Andre finner at tilbringe tid alene er det de trenger.

Hvis din følelsesmessige reaksjoner på kreft kommer i veien for din evne til å ta beslutninger om din helse, er det viktig å snakke med legen din. Din kreftbehandling senter kan tilby psykologiske eller finansielle tjenester. Og en lokalavdeling av Kreftforeningen kan hjelpe deg å finne en støttegruppe.

Å ha kreft kan forandre livet ditt på mange måter. For støtte i å håndtere disse endringene, Få støtte når du har kreft.

Få litt fysisk aktivitet hver dag, men ikke bli for sliten. Hold gjør hobbyer du liker som din energi gjør; Få nok søvn. Hjem behandling for søvnproblemer omfatter fjerning av distraksjoner fra soverommet ditt og unngå koffein; Ikke røyk. Røyking kan gjøre nyrekreft verre. Hvis du trenger hjelp å slutte, snakke med legen din om stopp røyke programmer og medisiner. Disse kan øke sjansene for å slutte for godt. For mer informasjon, slutte å røyke; Hjem behandling for smerte inkluderer å ta over-the-counter smerte medisiner og bruke varme eller kalde til området som gjør vondt; Hjem behandling for kvalme eller oppkast inkluderer ser for og behandling av tidlige tegn på dehydrering, som for eksempel å ha en tørr munn eller følelse ør når du står opp. Spise mindre måltider kan hjelpe. Så kan en liten bit av ingefær godteri eller ingefær te; Hjem behandling for diaré inkluderer hvile magen og å være på vakt for tegn på dehydrering. Sjekk med legen din før du bruker noen reseptfrie medisiner for diaré. Pass på å drikke nok væske; Hjem behandling for tretthet inkluderer å få ekstra hvile og administrere din energi.