normodyne intravenøs

Terapeutisk Klasse: Cardiovascular Agent

Bruker For Normodyne

Farmakologisk Klasse: Alpha / Beta-adrenerge Blocker

Dette legemidlet er en beta-blokker. Det fungerer ved å påvirke responsen på nerveimpulser i visse deler av kroppen, slik som hjertet. Som et resultat av hjertet slår langsommere og senker blodtrykket. Når blodtrykket senkes, blir mengden av blod og oksygen øket til hjertet.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av labetalol injeksjon i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av labetalol i geriatriske pasienter. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha aldersrelaterte lever og hjerteproblemer, som kan kreve en justering av dosen for pasienter som får labetalol injeksjon.

Før du bruker Normodyne

Studier hos kvinner tyder på at denne medisinen utgjør minimal risiko for spedbarnet når det brukes under amming.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar dette legemidlet, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder labetalol. Det kan ikke være spesifikke for Normodyne. Vennligst les med forsiktighet.

En sykepleier eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg denne medisinen. Dette legemidlet gis gjennom en nål plasseres i en av blodårene.

Legen din vil bare gi deg noen doser av denne medisinen, og da vil du bli byttet til en oral medisin som fungerer på samme måte. Hvis du har noen bekymringer om dette, snakk med legen din.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med din lege eller sykepleier umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Få nødstilfelle hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

Riktig bruk av labetalol

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Hypertensiv Emergency enalapril, hydralazin, nifedipin, labetalol, kaptopril, Vasotec

Høyt blodtrykk lisinopril, amlodipin, metoprolol, hydroklortiazid, losartan, furosemid

Pheochromocytoma propranolol, labetalol, Inderal, phentolamine, Trandate, fenoksyben

Mitralklaffprolaps metoprolol, atenolol, propranolol, Toprol-XL, Lopressor

Forholdsregler når du bruker Normodyne

 eller gå delta i Normodyne støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.

Normodyne bivirkninger

Normodyne (labetalol)