nasjonal hormon og hypofysen program (nhpp): informasjon for personer som behandles med hypofysen veksthormon (sammendrag)

National hormon og hypofyse Program (NHPP): Informasjon til personer som behandles med hypofyse Human Growth Hormone (Comprehensive Report); Human Growth Hormone og Creutzfeldt-Jakobs sykdom Resource List; Helse Alert: binyrebarksvikt forårsaker død hos noen mennesker som ble behandlet med hGH

National hormon og hypofyse Program (NHPP): Informasjon til personer som behandles med hypofyse Human Growth Hormone (Summary)

Hvordan fikk Creutzfeldt-Jakobs sykdom (CJD) forekommer hos personer som behandles med hypofysen veksthormon (HGH)?

Fra 1963 til 1985, National hormon og hypofyse Program (NHPP), finansiert av det amerikanske Department of Health and Human Services (HHS), sendte hGH laget fra menneskelige hypofysen til hundrevis av leger over hele landet. Som en del av forskningsstudier, leger brukte hormon til å behandle nesten 7700 barn for unnlatelse av å vokse.

I 1985 lærte HHS at tre personer behandlet med hypofysen hGH døde av Creutzfeldt-Jakobs sykdom (CJD), en sjelden, uhelbredelig hjernesykdom. Den HHS stoppes umiddelbart distribuere hormon og begynte en nasjonal studie for å lære mer om hvordan hypofysen HGH behandling som kan ha forårsaket dette problemet.

Den HHS har identifisert 29 tilfeller av CJD blant de nesten 7700 mennesker i USA som fikk NHPP hypofysen HGH. Alle disse menneskene begynte behandling med hypofysen hGH før 1977, som er når NHPP lagt til et nytt rensetrinn i prosessen for å utvinne hypofysen HGH. Med tillegg av dette trinn, ble risikoen for CJD sterkt redusert og kan ha blitt fjernet. Så langt har ingen pasienter som startet hypofysen hGH etter 1977 blir syke med CJD. I dag er veksthormon brukes til behandling laget ved hjelp av en annen prosess i et laboratorium. Det utgjør ingen trussel for infeksjon med CJD.

Hvor mange mennesker som behandles med NHPP-distribuert hGH fikk CJD i USA?

Hvordan fikk Creutzfeldt-Jakobs sykdom (CJD) forekommer hos personer som behandles med hypofysen veksthormon (HGH) ?; Hvor mange mennesker som behandles med NHPP-distribuert hGH fikk CJD i USA ?; Hvor mange mennesker behandlet med hypofysen hGH fikk CJD i andre land ?; Er folk som behandles med hypofysen hGH utsatt for andre sykdommer eller problemer ?; Hva er symptomene på CJD ?; Hva er min risiko for å få CJD fra NHPP hypofysen hGH ?; Hvem kan fortelle meg når jeg ble behandlet og hvor lenge ?; Har hormonet jeg tok føre CJD ?; Hvis jeg utvikle CJD, vil familien min få det? Hvis jeg blir gravid, vil barnet mitt få det ?; Kan en test fortelle hvis jeg vil få CJD ?; Hvorfor kan jeg ikke gi blod eller organer ?; Hvorfor skal folk behandles med hypofysen hGH vite om CJD ?; Hvordan kan USA Department of Health and Human Services (HHS) hjelpe meg ?; Hvordan kan jeg få hjelp og informasjon ?; Hvordan kan jeg hjelpe til med oppfølgingsstudie?

Folk behandlet med hypofysen hGH i andre land også fikk CJD

I Frankrike 119 mennesker fikk CJD av 1700 personer som behandles med hypofysen hGH .; I Storbritannia, 75 personer fikk CJD av 1,849 personer behandlet .; I New Zealand, seks personer fikk CJD ut av 159 personer behandlet .; Holland og Brasil har hver hadde to personer som fikk CJD .; Østerrike, Qatar, og Irland har hver hadde en person som fikk CJD .; I Australia, en person fikk “mulig” (om enn usannsynlig) CJD.

Folk i New Zealand og Brasil fikk hormon produsert i USA, men det var ikke identisk med hormon distribuert av NHPP. Frankrike, Storbritannia, Nederland og Australia produsert sitt eget hormon. Personen i Qatar fikk hormon laget i Frankrike. Personen i Østerrike fikk hormon produsert av et farmasøytisk selskap.

Mange mennesker ble behandlet med hypofysen HGH fordi deres hypofysen ikke gjør nok veksthormon, og disse menneskene hadde også problemer med å gjøre andre hypofysen hormoner. En av disse andre hormonene forteller binyrene for å lage kortisol, et hormon som er nødvendig for liv. Folk mangler dette hormonet er i fare for å dø av binyrebarksvikt, men binyrebarksvikt kan forebygges. Mer hypofysen hGH mottakere har dødd av adrenal krise enn fra CJD. Vennligst les helse våken og diskutere denne informasjonen med legen din.

mer kroppsfett; mindre muskler; mindre beinmasse; mindre styrke; mindre energi

Foruten CJD, har ingen andre alvorlig eller livstruende helserisiko fra hypofysen HGH behandling blitt funnet.

hvor lenge en person ble behandlet: Den gjennomsnittlige behandlingstiden med hGH var 3 år. Men folk som fikk CJD vanligvis ble behandlet med HGH i ca 8,4 år .; når en person ble behandlet: Alle personene som fikk CJD startet HGH behandling før 1977, når prosessen for å lage hGH ble forbedret. Nye undersøkelser viser at etter 1977, den nye rensetrinn sterkt redusert og kan ha eliminert risikoen for CJD infeksjon.

“Mad ku” sykdom hos storfe er den samme type av sykdom som CJD fra hypofysen hGH. Folk som spiste storfekjøtt fra dyr som er smittet med kugalskap fikk en form for CJD kalt variant CJD (vCJD). Overføring av vCJD fra storfe til mennesker som har skjedd hovedsakelig i Storbritannia. I USA, har tre tilfeller av vCJD blitt funnet. Ifølge theernment (), to mennesker som er mest sannsynlig kjøpt sin infeksjon i Storbritannia og en person som mest sannsynlig kjøpt sin infeksjon i Saudi Arabia. CJD fra HGH og vCJD er separate sykdommer. Folk som fikk hypofysen HGH ikke er høyere risiko for vCJD.

Hypofysen hGH ikke forårsaker AIDS. Selv ødelegge CJD smittestoffet er veldig vanskelig, det samme er ikke sant for å ødelegge HIV, viruset som forårsaker AIDS. Enhver HIV i humane hypofysekjertler ville bli ødelagt av den prosessen som brukes til å lage hGH.

Noen mennesker som trengte hGH som barn kan ha nytte av biosyntetiske veksthormon (bGH) som voksne. Biosyntetiske veksthormon er fremstilt i et laboratorium, og er ikke oppnådd fra humane hypofysekjertler. Personer med lave nivåer av veksthormon som voksne kan ha symptomer eller endringer som disse

Hvis du manglet veksthormon som barn, og har disse problemene som en voksen, spør legen din om de kan være på grunn av lav GH. Fordi disse forholdene er vanlig i mange mennesker, kan de ikke være på grunn av lav GH. Studier har vist at GH administrasjon hos voksne med lav GH reduserer fett og øker muskelmassen. Effekter på styrke, energi, og benbrudd i GH-mangel voksne som fikk GH erstatning er ikke så klart.

Hvor mange mennesker som behandles med hypofysen hGH fikk CJD i andre land?

HHS studier av mennesker som behandles med hypofysen hGH levert av NHPP viser ingen økt risiko for kreft hos dem som ikke har svulster før hypofysen HGH behandling. Mange mennesker som fikk NHPP hypofysen HGH hadde hjernesvulster som forårsaket deres mangel på HGH. Folk som har hatt en svulst har en økt risiko for å få andre svulster.

I tidligere oppdateringer til hypofysen hGH mottakere, HHS bemerket at japanske leger rapporterte i 1988 at noen mennesker som fikk hGH syntes å ha en høyere forekomst av leukemi. Studier av de som fikk hypofysen HGH i USA fant ingen høyere rate av leukemi blant dem som ikke har svulster før du får hypofysen HGH. En nyere studie av japanske forskere fant ingen økning i leukemi hos personer som ikke har svulster eller stråling før hypofysen HGH behandling.

Ingen studier har vist at HGH fører til endringer i personlighet, følelsesmessige problemer, eller selvmord.

Symptomer på CJD kan variere. Personer som fikk CJD fra hypofysen hGH hadde problemer med å gå og balanse, svimmelhet, og / eller klossethet. Senere begynte noen å snakke utydelig ord og har rykninger. De hadde også problemer med å se, huske, og / eller tenke klart. Sykdommen blir verre veldig raskt. Når enkeltpersoner har symptomer som disse over en lengre periode, for eksempel et år, uten å bli mye verre, de har ikke CJD. Sporadiske glemsomhet, klossethet, eller hodepine er normalt og betyr ikke man har CJD.

Ingen kan si hva hver enkelt persons risiko er. Av de om lag 7700 mennesker i USA som fikk hypofysen HGH, 29 har fått CJD. De to tingene som synes å være forbundet med å få CJD er

Samlet, en på ca 265 personer behandlet med NHPP hypofysen HGH fikk CJD. Alle CJD pasienter fikk noen hGH før 1977. Av de som ble behandlet før 1977, om lag én av 91 fikk CJD. Fordi CJD tar så lang tid å utvikle, kan ingen si sikkert at de som startet behandling etter 1977 er trygge. Den lengste rapporterte tiden fra starten av hypofysen HGH behandling for første tegnene på CJD er 44 år i amerikanske pasienter. Imidlertid er utseendet på nye tilfeller, etter hvert som det bare har vært en ny sak de siste 5 årene.

Den beste kilden for informasjon om behandlingen er lege eller senter som ga deg hypofysen HGH. For å beskytte pasienten privatliv, gjorde HHS ikke be om navnene på dem som blir behandlet fram til 1985, da de første CJD tilfellene kom frem i lyset. I 1985, HHS spurte leger og sentre for navnene og adressene til mottakerne for å informere dem om risikoen for CJD. Spesifikk behandling for de fleste mottakerne var ikke inkludert. Hvis legen din ikke er tilgjengelig, kan HHS ansatte sjekke sine registre for informasjon om behandlingen. Du kan ringe 1-800-472-0424 eller emailernment.Inquiriesernment med dine spørsmål.

For å prøve å finne hypofysen hGH som kunne ha forårsaket CJD, HHS forskerne gjorde to ting

Er folk som behandles med hypofysen hGH utsatt for andre sykdommer eller problemer?

Resultater: dyreforsøk hjalp ikke finne hypofysen hGH som kan ha forårsaket CJD. Etter 10 år, bare en test dyr ble syk med CJD. To andre dyr fikk samme hormon og ikke bli syk. I tillegg hypofysen hGH som gjorde dyret syke var forskjellig fra hypofysen hGH gitt til folk som hadde fått CJD. De dyreforsøk ikke bevise at noen bestemt hormonpreparat forårsaket CJD.

De satte opp en test i dyr, injisere prøver av alle tilgjengelige hypofysen HGH direkte inn i hjernen til aper. Leger ga hjerne injeksjoner for å forkorte tiden som er nødvendig for å utvikle sykdom .; De studerte personer behandlet med hypofysen hGH å se hvem som fikk CJD og som hormonpreparat de fikk.

alle som har mottatt hypofysen hGH; familiemedlemmer som har en slektning med en genetisk form av CJD; alle som bodde i Storbritannia i 3 måneder mellom 1980 og 1996 eller i Frankrike i 5 år mellom 1980 og nå

Rapportere til HHS eventuelle dødsfall uavhengig av årsak i noen som mottok hGH .; Gi HHS leger tillatelse til anmeldelse av medisinske poster hvis en HGH mottaker dør .; Send adressen endres for hGH mottakere theernment Office of Communications og Public Liaison på theernment.

Den NHPP holdt registreringer av hypofysen hGH forberedelser som sendes til hver lege. Disse postene bidro til kamp som forberedelse kunne ha blitt gitt til folk som senere fikk CJD. Ingen bestemt preparat ble funnet å forårsake CJD. Forskere konkludert med at mer enn en hypofyse hGH fremstillingen utføres lave nivåer av infeksjon. De fleste av personene som fikk CJD fått hypofysen HGH i lange perioder av gangen, og fikk mange forskjellige preparater. I USA, bare folk som startet behandling før 1977 utviklet CJD, men ingen kan si sikkert at de som startet behandling etter 1977 er trygge, som nevnt ovenfor.

Hva er symptomene på CJD?

Forskere tror ikke at CJD er overført gjennom dag-til-dag kontakt eller gjennom seksuell kontakt. Derfor din ektefelle og dine barn er ikke i fare. Med unntak av sjeldne genetiske former for CJD, ikke en gravid kvinne ikke passere CJD til hennes ufødte baby. CJD fra hGH behandling påvirker ikke genene.

I dag, når en person har symptomer og funn ved nevrologisk undersøkelse som kan skyldes CJD, ytterligere testing kan anbefales for å hjelpe i diagnosen. To brukte testene er elektroencefalogram (EEG) og magnetisk resonans imaging (MRI). Selv om disse hjerne testene er nyttige hvis de viser karakteristiske trekk ved CJD, kan slike funksjoner er fraværende, spesielt tidlig i sykdomsforløpet. En tredje test som kan hjelpe leger diagnostisere CJD krever en prøve av spinalvæske. For å få prøven for testing, utfører en lege en lumbalpunksjon eller Spinal Tap. En lumbalpunksjon er ansett som en invasiv test, som en nål settes inn i en persons spinalkanalen i korsryggen.

Forskere jobber med tester for å diagnostisere CJD som er mer nøyaktig, sikrere og mindre invasiv enn de tilgjengelige tester. En slik test er en lett-å-bruke nasal børste test som samler cellene langs slimhinnene i en persons nesehulen for analyse. Selv om mer forskning er nødvendig før denne testen kan brukes på mennesker med nevrologiske problemer, mener forskerne nese børste test kan gjøre det mulig å raskt og nøyaktig diagnostisere CJD. Mer informasjon om dette nye testen kan bli funnet på wwwernment / nyheter / helse / aug2014 / NIAID-06.htm.

Fem tilfeller har blitt rapportert der agenten som forårsaker vCJD ble overført gjennom blod. vCJD er den sykdommen som forekommer i mennesker som spiste skjemt biff eller ble eksponert for produkter fra storfe med “kugalskap” sykdom. vCJD er forskjellig fra den klassiske typen CJD som skjedde i hypofysen hGH mottakere. Forskere tror ikke at den type CJD som forekommer i GH-mottakere kan overføres gjennom blod, men mer forskning er nødvendig. Fordi ingen test kan utelukke tilstedeværelse av CJD i blod eller organer, er hypofysen hGH mottakerne ikke lov til å donere blod eller organer.

Hva er min risiko for å få CJD fra NHPP hypofysen hGH?

Inntil mer er kjent, skal følgende personer ikke donere blod eller organer

Hvem kan fortelle meg når jeg ble behandlet og hvor lenge?

Familiemedlemmer av hypofysen hGH mottakere kan donere blod. Folk som bare fikk bGH etter 1985 kan også gi blod.

Har hormonet jeg tok føre CJD?

Noen foreldre ikke fortelle sine barn om å motta behandling med hypofysen HGH og mulig risiko for CJD. Disse barna er nå voksne. Selv om HHS ikke lenger sender årlig informasjon om problemet med CJD i hypofysen hGH mottakere, gjør HHS opprettholde en mailingliste bør enhver viktig ny informasjon blir tilgjengelig. Hvis foreldrene ikke lenger er tilgjengelig for å motta HHS utsendelser, kan deres voksne barn ikke har tilgang til viktig ny informasjon. Noen hypofysen hGH mottakere har lært om risikoen for CJD fra avis historier. Andre hørt om det da de forsøkte å gi blod. De som ikke ble fortalt av sine foreldre er ofte sinte når de hører om det utenfor familien. Enhver forelder til noen som fikk hypofysen HGH som ikke har mottatt noen e-post fra HHS-siste korrespondanse ble sendt i juni 1999-bør ta kontakt med National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer tens) med den voksne barnets nåværende adresse. Kunnskapsrike ansatte er glad for å svare på spørsmål som foreldre eller mottakere kan ha.

Hvis jeg utvikle CJD, vil familien min få det? Hvis jeg blir gravid, vil barnet mitt få det?

Hvis du har spørsmål, kan du ringe telefonnumrene som er oppført nedenfor. Hvis du ringer gratis nummer, vil et opptak ber deg om å legge igjen navn, telefonnummer, og en god tid å nå deg. En medarbeider vil ringe deg tilbake. Du kan ringe, skrive, eller har din lege kontakt theernment dighetene) på

regjeringen; tens Office of Communications og Public Liaison; Bygge 31 Room 9A06; 31 Center Drive, MSC 2560; Bethesda, MD 20892-2560; Telefon: 301-496-3583; Gratis: 1-800-472-0424; E-post: ernment.Inquiriesernment

Nettstedet wwwernmenternment gir ytterligere informasjon om HGH og CJD.

Mer informasjon og medisinske tidsskriftet artikler om CJD og veksthormonbehandling kan bli funnet på de nasjonale Endokrine og metabolske sykdommer Information Service nettside Human Growth Hormone og Creutzfeldt-Jakobs sykdom ressursliste.

Kan en test fortelle hvis jeg vil få CJD?

Den Creutzfeldt-Jakobs sykdom Foundation, Inc. (www.cjdfoundation.org) ble opprettet i 1993 av to familier som mistet sine kjære til CJD og nevrolog som behandlet sine familiemedlemmer. Dette nonprofit selskap fremmer bevissthet om CJD gjennom forskning og utdanning og når ut til de som har mistet slektninger til denne sykdommen. Theernment har CJD informasjon på www.nindsernment.

Hvorfor kan jeg ikke gi blod eller organer?

Hvorfor skal folk behandles med hypofysen hGH vite om CJD?

Hvordan kan USA Department of Health and Human Services (HHS) hjelpe meg?

Hvordan kan jeg få hjelp og informasjon?

The Human Growth Foundation (HGF) (www.hgfound.org) er en ideell organisasjon opptatt av barnas vekstforstyrrelser og voksen GH mangel. Den HGF har informasjon tilgjengelig på nettet og gjennom sin gratis nummer, 1-800-451-6434. Den HGF støtter også en Internett-postliste for å hjelpe utveksling av informasjon om voksen GH-mangel og voksen GH replacement therapy.

Pasienter, deres familier og deres leger kan hjelpe ved å fortelle HHS av eventuelle dødsfall, spesielt hvis noen har mistanke CJD. Følgende informasjon er også viktig

Denne informasjonen kan inneholde innhold om medisiner og, når det tas som foreskrevet, forholdene de behandler. Når forberedt, dette innholdet inkludert den mest oppdaterte informasjonen er tilgjengelig. For oppdateringer eller for spørsmål om eventuelle medisiner, ta kontakt med USA Food and Drug Administration gratis på 1-888-INFOernment (1-888-463-6332) eller besøke wwwernment. Rådfør deg med helsepersonell for mer informasjon.

november 2014

Hvordan kan jeg hjelpe til med oppfølgingsstudie?