naftin-mp aktuell

Terapeutisk Klasse: Soppdrepende

Bruker For Naftin-MP

Kjemisk Klasse: Allylamin

Naftifin brukes til å behandle

Denne medisinen er tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av naftifin aktuell hos barn yngre enn 12 år. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier på forholdet mellom alder til effektene av naftifin 2% krem ​​er ikke utført i geriatrisk befolkningen. Imidlertid har ingen geriatriske spesifikke problemer blitt dokumentert ennå.

Før du bruker Naftin-MP

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av naftifin 2% gel hos eldre.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av naftifin 1% krem ​​og naftifin 1% gel i geriatriske pasienter.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder naftifin. Det kan ikke være spesifikke for Naftin-MP. Vennligst les med forsiktighet.

Det er svært viktig at du bruker denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan føre til uønskede bivirkninger eller hudirritasjon.

Dette legemidlet er til bruk på bare huden. Ikke få det i øynene, nesen, munnen eller skjeden. Ikke bruk den på hudområder som har kutt eller skraper. Hvis det blir på disse områdene, skyll den av med en gang.

Å bruke

For å bidra til å rydde opp huden din infeksjon helt, fortsette å bruke denne medisinen for full tid for behandling. Hvis du slutter å bruke denne medisinen for tidlig, kan symptomene komme tilbake. Ikke gå glipp av noen doser.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk. Dette vil tillate legen din for å se om medisinen fungerer og sjekke deg for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Riktig bruk av naftifin

Hvis huden din problemet ikke blir bedre i løpet av 4 uker, eller hvis det blir verre, sjekk med legen din.

Sjekk med legen din med en gang hvis du har en hud utslett, brennende, stikkende, hevelse, eller irritasjon på huden.

Ikke bruk denne medisinen for en hud problem som ikke er kontrollert av legen din.

Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Forholdsregler når du bruker Naftin-MP

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Fotsopp klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil, mikonazol aktuell, griseofulvin

Ringorm klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin, Lotrisone, Lamisil, mikonazol aktuell, griseofulvin

Naftin-MP bivirkninger

Naftin-MP (naftifin aktuell)

Tinea cruris klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil, mikonazol aktuell, griseofulvin

 eller gå delta i Naftin-MP støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.