nafarelin (nasal rute) beskrivelse og merkenavn

Nafarelin er en menneskeskapte versjon av et hormon som er lik den man normalt frigjøres fra hypotalamus i hjernen kjertel. Nafarelin nesespray benyttes for behandling av

Når gitt regelmessig til gutter og jenter opplever tidlig pubertet, bremser nafarelin ned utviklingen av genitalia hos begge kjønn og brystutvikling hos jenter. Denne medisinen forsinker puberteten hos et barn bare så lenge barnet fortsetter å ta det.

Når gitt regelmessig til kvinner, hindrer nafarelin vekst av vev forårsaket av endometriose hos voksne kvinner under behandling og i 6 måneder etter at behandlingen er avsluttet. Å redusere mengden av østrogen i kroppen er en måte å behandle endometriose.

Undertrykke østrogen kan føre til benskjørhet eller bremse veksten. Dette er et problem for voksne kvinner med bein er ikke lenger vokser som bein av barn. Bremse veksten av bein er en positiv effekt for jenter og gutter med bein vokse for fort når puberteten starter for tidlig. Gutter og jenter kan ha nytte av å legge inches til deres voksen høyde når nafarelin fører sine bein å vokse på riktig og forventet sats for barn.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Sprøyte

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former