mytrex aktuell

Terapeutisk Klasse: Anti-Infeksiøs / Anti-Inflammatory Kombinasjon

Bruker For Mytrex

Farmakologisk Klasse: Triamcinolone

Kjemisk Klasse: polyen

Antifungale midler anvendes for å behandle infeksjoner forårsaket av et sopp. De virker ved å drepe soppen eller hindre veksten. Dette legemidlet vil ikke fungere for andre typer infeksjoner. Kortikosteroider tilhører familien av legemidler som kalles steroider. De brukes for å lindre rødhet, hevelse, kløe og annet ubehag av mange hudproblemer.

Denne medisinen brukes til å behandle visse sopp infeksjoner, for eksempel Candida (Monilia), og for å lindre ubehaget av infeksjonen.

Topikale kortikosteroider kan i sjeldne tilfeller føre til noen alvorlige bivirkninger. Noen av bivirkningene kan være mer sannsynlig å skje i barn. Før du bruker denne medisinen i barn, sørg for å snakke med legen din om disse problemene, samt god denne medisinen kan gjøre.

Nystatin og triamcinolon kombinasjonen er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Før du bruker Mytrex

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Barn kan være spesielt følsomme for virkningene av aktuell nystatin og triamcinolon kombinasjon. Dette kan øke sjansen for bivirkninger under behandlingen. Derfor er det spesielt viktig at du diskuterer med barnets lege det bra at denne medisinen kan gjøre så vel som risikoen ved å bruke det.

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne. Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av aktuell nystatin og triamcinolon kombinasjon hos eldre med bruk i andre aldersgrupper, er denne medisinen ikke forventet å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos eldre mennesker enn det gjør hos yngre voksne.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder nystatin og triamcinolon. Det kan ikke være spesifikke for Mytrex. Vennligst les med forsiktighet.

Ikke bruk denne medisinen i eller rundt øynene.

Sjekk med legen din før du bruker denne medisinen på andre hudproblemer. Det bør ikke brukes på bakterie- eller virusinfeksjoner. Dessuten bør bare brukes på visse soppinfeksjoner i huden.

Påfør et tynt lag med denne medisinen til det berørte området og gni forsiktig og grundig.

Bruk av enhver form for lufttett dekke over denne medisinen kan øke opptaket av medisinen og sjansen for irritasjon og andre bivirkninger. Derfor, ikke bind, wrap, eller bruke noen lufttett dekke eller annen tildekning (for eksempel kjøkken plastfolie) over denne medisinen med mindre å gjøre det av legen din. Også bruke løstsittende klær når du bruker denne medisinen på lysken. Ved bruk av denne medisinen i bleieområdet for barn, unngå tettsittende bleier og plast bukser.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, fortsette å bruke denne medisinen for full tid for behandling, selv om symptomene har forsvunnet. Ikke gå glipp av noen doser. Men ikke bruk denne medisinen oftere, eller for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke opptaket gjennom huden og sjansen for bivirkninger. I tillegg, for mye bruk, spesielt på tynne hudområder (for eksempel ansiktet, armhulene, lysken), kan føre til fortynning av huden og strekkmerker.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Riktig bruk av nystatin og triamcinolon

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, og for å bidra til at det kommer ikke tilbake, gode helsevaner er også nødvendig. Hold det berørte området som kjølig og tørt som mulig.

Hvis huden din problemet ikke blir bedre innen 2 eller 3 uker, eller hvis det blir verre, sjekk med legen din.

Den kortikosteroid i denne medisinen kan tas opp gjennom huden og kan være mer sannsynlig å forårsake bivirkninger hos barn. Langvarig bruk kan påvirke vekst og utvikling også. Barn som må bruke dette legemidlet bør følges nøye av lege.

For diabetikere

Forholdsregler når du bruker Mytrex

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Mange av de ovennevnte bivirkninger er mer sannsynlig hos barn, som kan absorbere større mengder av denne medisinen.

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Mytrex bivirkninger

Mytrex (nystatin / triamcinolon aktuell)

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Kutan candidiasis nystatin aktuell, klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin, Lamisil, mikonazol aktuell, Nystop, Mycolog II, ciclopirox aktuell, Canesten, Econazole aktuell, Loprox, Mycelex, Spectazole, Nizoral Aktuelt, Ciclodan, Ketodan, Zeasorb-AF, Mitrazol, micatin, Nyamyc, Baza Drepende, Xolegel, Mycostatin Aktuelt

 eller gå delta i Mytrex støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.