Moxifloxacin (oftalmisk rute) beskrivelse og merkenavn

Moxifloxacin oftalmisk (øye) løsning brukes til å behandle infeksjoner i øyet, for eksempel bakteriell konjunktivitt. Moxifloxacin tilhører en gruppe legemidler som kalles fluorokinolonantibiotika. Det fungerer ved å drepe bakterier som forårsaker konjunktivitt.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier utført hittil ikke har vist pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Moxeza ™ hos barn. Imidlertid har sikkerhet og effekt ikke er etablert hos barn yngre enn 4 måneders alder.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Moxeza ™ hos eldre.

Løsning

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

allergi

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Pediatric

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

geriatrisk

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Drug Interactions

andre interaksjoner

dosering

Legen din vil fortelle deg hvor mye av denne medisinen å bruke og hvor ofte. Ikke bruk mer medisin eller bruke det oftere enn legen din forteller deg. Denne medisinen er ikke for langsiktig bruk.

Hvis du vil bruke øyedråper

Tapte Dose

For å bidra til å rydde opp øyeinfeksjon helt, fortsette å bruke denne medisinen for full tid for behandling, selv om symptomene har forsvunnet, og selv om du føler deg bedre etter de første dosene. Infeksjonen kan ikke rydde opp hvis du slutter å bruke medisinen for tidlig. Ikke gå glipp av noen doser.

Lagring

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Hvis øyeinfeksjon ikke blir bedre i løpet av få dager, eller hvis det blir verre, sjekk med legen din.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du har noen av følgende symptomer: hoste, vanskeligheter med å svelge, svimmelhet, rask hjerterytme, elveblest, kløe, hevelse eller hevelse av øyelokkene og rundt øynene, ansikt, lepper, eller tunge, kortpustethet, hudutslett, tetthet i brystet, uvanlig tretthet eller svakhet, eller tungpustethet. Disse kan være symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon.

Ikke bruker kontaktlinser mens du bruker denne medisinen for å unngå ytterligere irritasjon i øynene.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.