miste 21 pounds i 21 dager: Marthas Vineyard diett detox

Marthas Vineyard Diet Detox lover å skrelle av et pund om dagen, og kvitte kroppen for giftstoffer. Men er det en god idé, gitt at kroppen din detoxes selv, uavhengig av hva du spiser?

På planen, du drikker væske hver 2 timer, ta kosttilskudd som har en lakserende effekt, og gjør klyster.

Planen koker ned til tre prinsipper: hvile, redusere, og gjenoppbygge. Resten kommer fra ikke tygge mat og ikke trener. Reduksjons er vekttapet fra å være på en flytende diett. Gjenoppbygging er hva forfatteren Roni Deluz sier vil skje til cellene etter 21 dager på denne planen.

Deluz, som er en sykepleier og naturopathic legen (ikke en MD), anbefaler en 21-dagers detox hvert år, en 7-dagers detox hver sesong, og en helg detox hver uke. Hun sier det er bra for stoffskiftet og energinivå. Planen etterlyser også en økologisk kaffe klyster en gang i uken, supplert med mer tradisjonelle vann klyster på andre dager.

Deluz har detoxers holde seg til vann, urtete, juice du gjør fra økologiske grønnsaker og frukt, hjemmelagde supper og pulverisert antioksidant bær og grønne drinker hun selger på sitt nettsted.

I en typisk dag, vil du drikke 40-48 dl vann, 32-40 unser urtete, 16 unser grønnsaksbasert suppe, og 32 unser enten en grønn drikk laget av grønnsaker, grønnsaksjuice, eller et bær drikke .

Ikke tillatt: Alt som må tygges, bearbeidet mat, kjøtt, kumelk, alkohol, salt, eller kaffe (unntatt i det ukentlig klyster).

I tillegg begrenser hva du kan spise, den planen også for å få en “high colonic” i begynnelsen av planen, og anbefaler å få lymfedrenasje massasje, cellulite behandling, lever spyler, kroppsinnpakning og avgiftende bad. Igjen, det er ingen bevis for at noe av dette hjelper kroppen din.

Begrensninger: Du er sannsynligvis kommer til å spise veldig annerledes enn du gjorde før denne dietten eller etter det ender.

Matlaging og shopping: Du må holde økologisk frukt og grønnsaker på hånden, juicing og blande dem inn i drinker og supper. Hvis du ikke har tid til å gjøre alt som juicing og suppe gjør, selger Deluz supplement pulver som du blander med destillert vann for å lage en shake.

Pakket mat eller måltider? Ikke obligatorisk.

I-person møter? Nei.

Øvelse: Deluz anbefaler å gjøre svært spesifikke former for bevegelse, inkludert bruk av en Chi Machine og spretter på en liten trampoline som kalles en rebounder å drenere lymfatiske væske. Yoga, stretching, og en mil fritids turer er også en del av planen.

Vegetarianere og veganere: Disse tillatte matvarer ville fungere for deg

Gluten-free: Du trenger å kontrollere kostholdet hjemmeside for å se om settet av produkter er glutenfritt.

Kostnader: Hvis følge planen til punkt og prikke, ville du også ta enzym kapsler, en urte rensing formel, og aloe vera. Deluz selger alt dette på sitt nettsted i et kit for $ 199 pluss frakt og håndtering.

En bedre, billigere og mindre avstraffelse veien til vekttap og god helse, sier ernæringseksperter, er å spise et utvalg av ferske råvarer, magert kjøtt, magre meieriprodukter, og hele korn mens unngå bearbeidet mat, salt og for mye alkohol .

Virker det?

Det er ingen kjente helsemessige fordeler til kosthold, kosttilskudd, produkter og teknikker som Deluz anbefaler i sin bok, som ikke tygger, kaffe Klyster og avføringsmidler.

Til tross for populariteten til “colonics” de siste årene, har de ikke gjøre deg sunnere. Det er ingen grunn til å avgifte kroppen din som den tar seg av det på egen hånd. Det kan også være skadelig for noen mennesker.

Du vil ikke ha energi til å gjøre mye på dette programmet, men anbefalingen om å unngå trening er i strid med alt eksperter vite om trening og helse.

Du vil sannsynligvis gå ned i vekt på en så streng plan. Men mye av det vil være vann og muskler, siden planen tilbyr svært lite protein.

Stoffskiftet vil også trolig raser nedover, noe som gjør det enda vanskeligere for deg å brenne kalorier i løpet av dagen. Enhver diett som lover du vil miste et pund om dagen er ikke en sunn tilnærming og ikke en du sannsynligvis til å feste med. Du vil sannsynligvis få vekten etter at du går tilbake til å spise normalt.

Du kan også ha hodepine og føle deg trøtt i løpet av denne detox plan. Samlet, har du sannsynligvis ikke vil føle seg veldig bra.

Er det bra for visse vilkår?

Hvis du har en medisinsk tilstand, for eksempel høyt blodtrykk eller kolesterol, diabetes eller hjertesykdom, er ikke dette programmet for deg. Du må finne et program som du kan feste med, og som vil hjelpe deg å administrere din helse.

Hvis du har diabetes, kan dette kostholdet være skadelig. Hvis du tar diabetes medisin, kan blodsukkeret ditt falle til farlig lavt nivå.

Før du starter noen streng diett program som dette, er det viktig å snakke med legen din for å sikre at det er riktig for deg.

The Final Word

Marthas Vineyard diett er ikke en sunn tilnærming og kan forlate deg verre enn før. En slik streng program vil forlate deg frustrert. Det vil ikke levere de langsiktige effektene du leter etter.

Det eneste positive at dietten har går for det er fokus på grønnsaker. Det er en utmerket strategi for å få helsen i orden.

Men hoppe over denne planen og finne en annen som fokuserer på å redusere kalorier gjennom en godt avrundet diett og treningsprogram som fungerer for deg.

KILDER

Deluz, R. 21 pund i 21 dager: Den Marthas Vineyard Diet Detox, Harper Collins, 2007.

MVdietdetox.

Jim White, registrert kostholdsekspert, nutritionis; talsmann, Academy of Nutrition og Dietetic; Eieren, Jim White Fitness & Nutrition Studios, Virginia Beach, VA.

Bender, D. Biolog, desember 2011.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …