mikonazol aktuell

Terapeutisk Klasse: Soppdrepende

Bruker For mikonazol

Kjemisk Klasse: Imidazole

Noen av disse preparatene kan være tilgjengelig uten resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For mikonazol, skal de følgende anses

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på mikonazol eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av aktuell mikonazol hos barn med bruk i andre aldersgrupper, er mikonazol forventes ikke å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos barn enn det gjør hos voksne.

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne. Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av aktuell mikonazol hos eldre med bruk i andre aldersgrupper, er mikonazol forventes ikke å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos eldre mennesker enn det gjør hos yngre voksne.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar mikonazol, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Før du bruker mikonazol

Ved hjelp av mikonazol med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Hold mikonazol vekk fra øynene.

Påfør nok mikonazol å dekke det berørte området, og gni forsiktig.

For å bruke aerosol pulverform av mikonazol

For å bruke aerosol løsning form av mikonazol

For å bruke pulverform av mikonazol

Når mikonazol brukes til å behandle visse typer sopp infeksjoner i huden, bør Okklusiv (lufttett dekke, slik som kjøkken plastfolie) ikke påføres over mikonazol. For å gjøre dette kan føre til irritasjon av huden. Ikke påfør okklusjonstape løpet mikonazol mindre du har fått om å gjøre det av legen din.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, fortsette å bruke mikonazol for full tid for behandling, selv om tilstanden har bedret seg. Ikke gå glipp av noen doser.

Dosen av mikonazol vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av mikonazol. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av mikonazol, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevar beholderen ved romtemperatur, vekk fra varme og direkte lys. Må ikke fryses. Ikke holde mikonazol inne i en bil hvor det kan bli utsatt for ekstrem varme eller kulde. Ikke stikke hull i beholderen eller kaste den i en brann, selv om beholderen er tom.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Hvis huden din problemet ikke blir bedre i løpet av 4 uker, eller hvis det blir verre, sjekk med din lege.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Riktig bruk av mikonazol

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori N Ikke klassifisert

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Forholdsregler når du bruker mikonazol

Vaginal gjær infeksjon flukonazol, nystatin aktuell, klotrimazol aktuell, Diflucan, Acidophilus, Lactobacillus acidophilus

Kutan candidiasis nystatin aktuell, klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin, Lamisil, Nystop

Ringorm klotrimazol aktuell, ketokonazol aktuell, terbinafin aktuell, Lotrisone, Lamisil

Oral Thrush flukonazol, nystatin, klotrimazol, Diflucan, Acidophilus, mikonazol

mikonazol bivirkninger

mikonazol aktuell