Metrogel-vaginal

Bruker For Metrogel-Vaginal

Terapeutisk Klasse: Antibakteriell

Kjemisk Klasse: nitroimidazole

Metronidazole tilhører klassen av legemidler som kalles antibiotika. Det fungerer ved å drepe bakterier eller hindre deres vekst. Imidlertid vil denne medisinen ikke fungerer for vaginal sopp eller gjær infeksjoner.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Ved avgjørelsen av om du skal bruke en medisin, må risikoen ved bruk av medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For vaginal metronidazol, skal de følgende anses

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Før du bruker Metrogel-Vaginal

Passende studier på forholdet mellom alder til effektene av metronidazol vaginal gel er ikke utført hos barn. Imidlertid er pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av denne medisinen i tenåringer ikke forventet. Denne medisinen kan brukes for bakteriell vaginose i tenårene kvinner, men bør ikke brukes før starten av menstruasjon.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av metronidazol vaginal gel hos eldre.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende er ikke anbefalt. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen, endre noen av de andre medisinene du tar, eller gi deg spesielle instruksjoner om bruk av mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder metronidazol. Det kan ikke være spesifikke for Metrogel-Vaginal. Vennligst les med forsiktighet.

Bruk dette legemidlet nøyaktig som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt.

Denne medisinen skal brukes bare i skjeden. Bruk den ved sengetid, med mindre legen din forteller deg noe annet.

Ikke få det i øynene, nesen, munnen eller hud. Hvis denne medisinen får inn i øynene, må du vaske dem ut med en gang med store mengder kaldt vann fra springen. Hvis øynene dine fortsatt brenne eller er smertefulle, sjekk med legen din.

Denne medisinen vanligvis kommer med pasientens retninger. Les og følg instruksjonene nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Vask hendene med såpe og vann før og etter bruk av dette legemidlet.

Metronidazol vaginal gel er i et rør. Du vil bruke en applikator til å sette gelen inn i vagina. Applikatoren har et plastrør som kalles et fat som er åpent i den ene ende og har et stempel (en annen del av plast som kan bevege seg inne i løpet) ved den andre enden.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, er det svært viktig at du fortsetter å bruke denne medisinen for full tid for behandling, selv om symptomene begynner å rydde opp etter et par dager. Hvis du slutter å bruke denne medisinen for tidlig, kan symptomene komme tilbake. Ikke gå glipp av noen doser. Også, fortsette å bruke denne medisinen selv om menstruasjonen starter i løpet av behandlingstiden.

Riktig bruk av metronidazol

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er viktig at legen din sjekke fremgangen etter at du er ferdig med å bruke legemidlet. Dette er for å sørge for at infeksjonen er ryddet opp.

Forholdsregler når du bruker Metrogel-Vaginal

Hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager etter at du begynner å bruke legemidlet eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Du bør ikke bruke denne medisinen hvis du har tatt disulfiram (Antabuse®) i løpet av de siste 2 ukene. Disulfiram brukes til å hjelpe folk som har et alkoholproblem. Hvis disse 2 medisinene er tatt tett sammen, kan alvorlige uønskede effekter oppstår.

Å drikke alkohol mens du bruker denne medisinen kan forårsake magesmerter, kvalme, oppkast, hodepine, eller rødme eller rødhet i ansiktet. Legemidler som inneholder alkohol (f.eks eliksirer, hostemiksturer, tonics) kan også føre til problemer. Sjansen for disse problemene oppstår kan fortsette i minst en dag etter at du slutter å bruke metronidazol. Du bør ikke drikke alkohol eller ta andre legemidler som inneholder alkohol mens du bruker denne medisinen, og i minst 3 dager etter avsluttet den.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du har svimmelhet, problemer med muskelkontroll eller koordinasjon, skjelving eller en ustø gange, sløret tale, eller problemer med å snakke. Dette kan være symptomer på en alvorlig hjerne tilstand som kalles encefalopati.

Slutt å bruke dette legemidlet og ringe legen din med en gang hvis du har forvirring, tretthet, feber, en generell følelse av sykdom, hodepine, tap av matlyst, kvalme, stiv nakke eller rygg, eller oppkast. Disse kan være symptomer på en alvorlig tilstand som kalles aseptisk meningitt.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du har brenning, nummenhet, prikking, eller smertefulle opplevelser i armer, hender, ben eller føtter. Disse kan være symptomer på en tilstand som kalles perifer neuropati.

Denne medisinen kan føre til at noen mennesker til å bli svimmel. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på legemidlet før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du er svimmel eller ikke våken. Hvis disse reaksjonene er spesielt plagsomme, sjekk med legen din.

Metrogel-Vaginal bivirkninger

Metrogel-Vaginal (metronidazol aktuell)

Vaginal medisiner lekker vanligvis ut av skjeden under behandlingen. For å holde medisin fra å få på klærne, ha en mini-pad eller sanitetsbind. Ikke bruk tamponger (som de som brukes for menstruasjon) siden de kan suge opp medisinen.

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, og for å bidra til at det kommer ikke tilbake, gode helsevaner er også nødvendig.

Ikke ha samleie mens du bruker denne medisinen. Etter å ha samleie kan redusere styrken av legemidlet. Dette kan holde medisinen virker som den skal. Også oljer i fløte og vaginaltabletter (men ikke vaginal gel) kan skade latex (gummi) prevensjonsmidler (for eksempel cervical caps, kondomer, eller membraner), forårsaker dem til å lekke, slites fortere ut, eller ikke fungerer som den skal.

Unngå å bruke Douches eller andre vaginale produkter med mindre legen din forteller deg.

Mange vaginale infeksjoner (f.eks trichomoniasis) spres ved å ha samleie. Du kan gi smitte til din seksualpartner, og infeksjonen kan bli gitt tilbake til deg. Din partner kan også trenger å bli behandlet for noen infeksjoner. Før du er sikker på at infeksjonen er helt ryddet opp etter behandlingen med dette legemidlet, bør partneren din bruke kondom under samleie. Hvis du har spørsmål om dette, sjekk med legen din.

Før du har noen medisinske tester, forteller lege ansvaret at du bruker denne medisinen. Resultatene av noen tester kan bli berørt av dette legemidlet.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Metronidazol kan gi urinen din til å bli mørkt. Dette er ufarlig og vil gå bort når du slutter å bruke dette legemidlet.

Etter at du slutter å bruke denne medisinen, kan det likevel gi noen bivirkninger som trenger oppmerksomhet. I løpet av denne perioden, sjekk med legen din umiddelbart hvis du merker følgende bivirkninger

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Bakteriell Vaginitis metronidazol aktuell, klindamycin, Cleocin, tinidazole, eddiksyre aktuell, Tindamax, Cleocin Pediatric, Clindamax, Flagyl ER, Clindesse, Cleocin Vaginal, Cleocin Fosfat, Cleocin ovules, Nuvessa, Fem pH, Relagard