magnelium

Magnesium brukes som kosttilskudd for personer som er mangelfull i magnesium. Selv om et balansert kosthold vanligvis leverer all magnesium en person trenger, kan magnesium tilskudd være nødvendig hos pasienter som har mistet magnesium på grunn av sykdom eller behandling med visse legemidler.

Bruker For Magnelium

Mangel på magnesium kan føre til irritabilitet, muskelsvakhet, og uregelmessig hjerterytme.

Injiserbare magnesium gis bare av eller under tilsyn av helsepersonell. Noen orale magnesium preparater er bare tilgjengelig med en resept. Andre er tilgjengelig uten resept.

For god helse, er det viktig at du spiser et balansert og variert kosthold. Følg nøye enhver diett program helsepersonell kan anbefale. For din spesifikke kosttilskudd vitamin og / eller mineral behov, spør din lege for en liste over aktuelle matvarer. Hvis du tror at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i kostholdet ditt, kan du velge å ta et kosttilskudd.

De beste kosten kilder til magnesium er grønne bladgrønnsaker, nøtter, erter, bønner og korn der bakterie eller ytre lagene ikke har blitt fjernet. Hardt vann har vist seg å inneholde mer magnesium enn bløtt vann. En diett høy i fett kan føre til mindre magnesium for å bli absorbert. Koke kan redusere magnesiuminnholdet i maten.

Den daglige mengden av magnesium som er påkrevet er definert på flere forskjellige måter.

Normale daglige anbefalte inntaket i milligram (mg) for magnesium er generelt definert som følger

Hvis du tar et kosttilskudd uten resept, lese nøye og følge alle forholdsreglene på etiketten. For disse kosttilskudd, bør følgende vurderes

Viktigheten av Diet

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på medisiner i denne gruppen eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Problemer hos barn har ikke blitt rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Problemer i eldre voksne er ikke rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Studier har vist at eldre kan ha lavere blod nivåer av magnesium enn yngre voksne. Din helsepersonell kan anbefale at du tar en magnesium supplement.

Det er spesielt viktig at du får nok vitaminer og mineraler når du blir gravid og at du fortsetter å motta riktig mengde vitaminer og mineraler gjennom hele svangerskapet. Sunn vekst og utvikling av fosteret er avhengig av en jevn tilførsel av næringsstoffer fra moren. Men å ta store mengder kosttilskudd under svangerskapet kan være skadelig for mor og / eller foster og bør unngås.

Det er spesielt viktig at du får riktig mengde vitaminer og mineraler, slik at barnet vil også få vitaminer og mineraler som trengs for å vokse skikkelig. Men å ta store mengder kosttilskudd under amming kan være skadelig for mor og / eller baby og bør unngås.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du bruker noen av disse kosttilskudd, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Bruk av kosttilskudd i denne klassen med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av kosttilskudd i denne klassen. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder magnesium supplement. Det kan ikke være spesifikke for Magnelium. Vennligst les med forsiktighet.

Magnesium kosttilskudd bør tas med måltider. Tar magnesium tilskudd på tom mage kan føre til diaré.

For enkeltpersoner som tar utvidet-release form av dette kosttilskuddet

For enkeltpersoner å ta pulverform av dette kosttilskuddet

Dose legemidler i denne klassen vil være forskjellig for ulike pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av disse legemidlene. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Hvis du glemmer å ta magnesium supplement for en eller flere dager er det ingen grunn til bekymring, siden det tar litt tid for kroppen å bli seriøst lav i magnesium. Men hvis helsepersonell har anbefalt at du tar magnesium, prøve å huske å ta det som anvist hver dag.

Før du bruker Magnelium

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Riktig bruk av magnesium supplement

Magnelium bivirkninger