lufyllin-400

Bruker For Lufyllin-400

Terapeutisk Klasse: Bronkodilaterende

Kjemisk Klasse: methylxanthine

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Bruk av andre bronkodilaterende legemidler foretrekkes.

Som hos yngre pasienter, er bruk av andre bronkodilaterende legemidler foretrekkes. Dessuten kan eldre pasienter med nyresykdom kreve en lavere dose av dyphylline enn gjør eldre voksne uten nyresykdom.

Før du bruker Lufyllin-400

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder dyphylline. Det kan ikke være spesifikke for Lufyllin-400. Vennligst les med forsiktighet.

Dette legemidlet fungerer best når det er en konstant mengde i blodet. For å holde mengden konstant, må dyphylline tas regelmessig avstand tider, som bestilt av legen din. Ikke gå glipp av noen doser.

Denne medisinen fungerer også best når det tas med et glass vann på tom mage (enten 30 minutter til en time før måltider eller 2 timer etter måltider). Men i noen tilfeller kan legen din vil at du skal ta denne medisinen med mat eller rett etter måltider for å minske magesyke.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Har ikke oppbevares i kjøleskap. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Legen din vil sjekke fremgang på regelmessige besøk, spesielt i løpet av de første ukene av behandlingen med dette legemidlet.

Før du har noen form for kirurgi som krever narkose, forteller lege ansvaret at du bruker denne medisinen.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Riktig bruk av dyphylline

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Forholdsregler når du bruker Lufyllin-400

KOLS prednison, Symbicort, Xopenex, Breo Ellipta, Anoro Ellipta, Daliresp, budesonid / formoterol, Levalbuterol

Bronkitt ciprofloxacin, amoxicillin, doksycyklin, azitromycin, Augmentin, Levaquin, Levofloxacin

Astma prednison, montelukast, Singulair, triamcinolon, deksametason, metylprednisolon, ipratropium, Dulera

 eller gå delta i Lufyllin-400 støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.

Lufyllin-400 bivirkninger

Lufyllin-400 (dyphylline)