lubiprostone

Terapeutisk Klasse: Avføringsmiddel

Bruker For lubiprostone

Lubiprostone er også brukt til å behandle irritabel tarm syndrom (IBS) hos kvinner som har forstoppelse som viktigste symptom.

lubiprostone er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For lubiprostone, bør følgende vurderes

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på lubiprostone eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av lubiprostone i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av lubiprostone hos eldre.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Før du bruker lubiprostone

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av lubiprostone. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Ta lubiprostone nøyaktig som anvist av legen din. Ikke ta mer av det, ikke ta det oftere, og ikke ta det for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

Svelg myke gelatin kapsel helhet. Ikke knuse, brekke, eller tygge den. Det er best å ta lubiprostone med mat og vann.

Drikk minst 6 til 8 glass (8 ounces hver) av væske hver dag. Dette vil bidra til å gjøre avføringen mykere.

Dosen av lubiprostone vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av lubiprostone. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av lubiprostone, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Hvis du vil ta lubiprostone i lang tid, er det svært viktig at legen din sjekke deg på regelmessige besøk for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av lubiprostone. Dette vil også tillate legen din for å se om medisinen fungerer og for å avgjøre om du bør fortsette å ta det.

Lubiprostone kan føre til vanskeligheter med å puste, kvalme, eller alvorlig diaré. Hvis symptomene og tilstanden ikke bedrer seg i løpet av få dager, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Få nødstilfelle hjelp umiddelbart hvis noen av følgende symptomer på overdosering

Riktig bruk av lubiprostone

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Forholdsregler når du bruker lubiprostone

Forstoppelse, Kronisk laktulose, Linzess, Amitiza, Movantik, Relistor, MoviPrep

Forstoppelse, Medikamentindusert Amitiza, Movantik, Relistor, naloxegol, metylnaltrekson

Irritabel tarm syndrom dicyclomine, Bentyl, Amitiza, hyoscyamin, Metamucil, Levsin

Forstoppelse MiraLax, Colace, docusate, Linzess, Senna, magnesiumoksid

lubiprostone bivirkninger

lubiprostone