lidokain for cluster hodepine – emneoversikt

Lidokain er en bedøvelse medisin som blir oftest brukt til å bedøve et område av kroppen før et mindre kirurgisk inngrep. Noen ganger kan en 4% lidokain-løsning blir anvendt som nesedråper for å stoppe cluster hodepine.

Ting som kan utløse en migrene hodepine inkludere mat, drikke, aktiviteter og trening, medisiner, stress, for mye eller for lite søvn, skarpt lys, sult, lukt og hormoner, blant andre faktorer; For å finne ut hva som forårsaker migrene, skrive ut listen nedenfor. sjekk deretter for triggere på de første tegn på en hodepine. Se gjennom listen etter noen uker eller måneder for å se om du kan oppdage et mønster. Sjansene er, de elementene som får flest sjekker er dine triggere; Etter at du har snevret ned …

Legemidlet er plassert i neseboret på den samme side som hodepine. Det kan bli gjentatt 15 minutter senere, om nødvendig. Bivirkninger kan være en brennende følelse eller nummenhet i nesen.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig på resept. Denne medisinen kan brukes til å behandle klynge hodepine når andre legemidler ikke har hjulpet.