leveren (lever) kreftforebygging (pdqто): forebygging [] -hva er forebygging?

Kreft forebygging er tiltak å redusere sjansen for å få kreft. Ved å forebygge kreft, er antall nye krefttilfeller i en gruppe eller befolkningen senkes. Forhåpentligvis vil dette redusere antall dødsfall forårsaket av kreft.

Dette komplementær og alternativ medisin (CAM) informasjon sammendraget gir en oversikt over bruken av Newcastle disease virus (NDV) som behandling for mennesker med kreft. Oversikten inneholder en kort historie av NDV forskning, gjennomgang av laboratorie- og dyrestudier, resultatene av kliniske studier, og mulige bivirkninger av NDV basert terapi. Flere forskjellige stammer av NDV vil bli diskutert i sammendraget, inkludert den ungarske belastningen MTH (More Than Håp) -68. Informasjonen som presenteres i noen …

Noen risikofaktorer for kreft kan unngås, men mange kan ikke. For eksempel, både røykere og arve visse gener er risikofaktorer for enkelte typer kreft, men bare røyking kan unngås. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold kan være beskyttende faktorer for enkelte typer kreft. Unngå risikofaktorer og øke beskyttelsesfaktorer kan redusere risikoen, men det betyr ikke at du ikke vil få kreft.

Ulike måter å forebygge kreft er under utredning, inkludert

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute