lav-fett dietter: hvordan å lage et sunt kosthold med redusert fett

Kvinners helse trender

Det er sant at en diett høy i fett kan føre til vektøkning. Men det tar mer enn bare å spise fettfattig mat for å miste vekt. Du må også se hvor mange kalorier du spiser.

Husk at kroppen lagrer ekstra kalorier som fett, selv om de kommer fra fett-fri, trans fett-fri, og fettfattig mat. Hvis du erstatter fettrike matvarer med høy-kalori mat, som godteri, vil du sannsynligvis få vekt i stedet for å miste vekt.

importan; Det er mulig at den viktigste tittelen på rapporten Graves ‘sykdom er ikke navnet du forventet. Vennligst sjekk synonymer liste for å finne alternative navn (r) og uorden underavdeling (er) som omfattes av denne rapporten.

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Du kan gjøre det ved å trene mer og ved å spise mindre fett og færre kalorier.

Eksperter anbefaler at de fleste voksne får 20% -35% av sine daglige kalorier fra fett. Det er omtrent 44 til 77 gram fett om dagen hvis du spiser 2000 kalorier om dagen.

Les ernæring etikettene på mat pakker. Ernæring etiketter viser antall gram fett per porsjon og kalorier per porsjon. Spis en rekke lavere fettrike matvarer for å få alle de næringsstoffene du trenger.

Spis rikelig med planteføde (for eksempel grove kornvarer, frukt og grønnsaker) og en moderat mengde mager og lite fett, dyr-basert mat (kjøtt og meieriprodukter) for å bidra til å kontrollere fett, kolesterol, karbohydrater, og kalorier.

Når du handler, velg magert kjøtt, fisk og fjærkre. Begrens disse til 5-7 unser per dag.

Andre gode magre proteinkilder omfatter tørkede bønner og erter, tofu, fettfattig yoghurt, lav-fett eller skummet melk, fettfattig ost og tunfisk pakket i vann.

Velg mat som er rik på omega-3 fettsyrer som laks, linfrø og valnøtter for hjerte helse. The Heart Association anbefaler å spise fet fisk som laks to ganger i uken for fordelene av omega-3 fettsyrer.