laparotomi for bekkenproblemer – emneoversikt

Kvinners helse trender

En laparotomi er en type kirurgi som gjør at kirurgen å se på bukhulen gjennom et snitt i buken. Det kan brukes til å diagnostisere og behandle kvinnelige bekken forhold som for eksempel bekken inflammatorisk sykdom (PID), endometriose, livmor fibroids, cyster på eggstokkene, og svangerskap utenfor livmoren. Det er vanligvis gjort under narkose.

Ved Geneen Rot; Har du hemmelighet tror det er egoistisk å sette deg i forkant av andre? JEG; I så fall kan du aldri stoppe pakking på pounds; Det er noen ting i livet som du tar for gitt: Dine barn wil; overleve deg. Uansett hvor tøft det blir, vil du ikke forgifte din ektefelle vidd; arsen-laced tannkrem. Og hvis du har en bestevenn, vil du delta på han; bryllup; Men livet noen ganger forstyrrer våre mest grunnleggende forutsetninger. Og selv om jeg har ‘; tydde til arsen (ennå), jeg har …

For PID, er laparotomi ikke gjort så ofte som laparoskopi, som krever spesielt utstyr og opplæring. Men laparotomi gjøres hvis et sykehus ikke er utstyrt for laparoskopi. Det kan også gjøres hvis et annet problem er mistenkt, slik som en sprukket blindtarm.

Sykehus eller kirurgi sentrum kan sende deg instruksjoner om hvordan å bli klar for operasjonen. Eller en sykepleier kan ringe deg med instruksjoner før operasjonen.

Rett etter operasjonen, vil du bli ført til en bedring området. Mens du er der, vil sykepleiere ta vare på og observere deg. Du har mest sannsynlig kommer til å bo i utvinning området for en til fire timer. Da vil du bli flyttet til et sykehusrom. Din sykepleier vil gi deg noen spesielle instruksjoner fra legen din og vil forklare informasjon som hjelper deg under utvinning.

Når en person har en livstruende tilstand som krever operasjon med en gang. For eksempel kan det gjøres for blindtarmbetennelse eller svangerskap utenfor livmoren; Når arrdannelse (sammenvoksninger) eller unormale forhold gjør det vanskelig å bruke laparoskopi for å se inne i magen; For diagnostisering av bekkensymptomer. Behandlingen kan utføres samtidig.