langvarig vekttap

David T. Derrer, M; på 5 oktober 2014

Du ønsker å gå ned i vekt og holde den av for godt. Disse fem strategier vil hjelpe deg å gjøre akkurat det.

De fleste mennesker som prøver å gå ned i vekt bare fokusere på deres endelige mål: å slippe pounds. Men det er viktig å ikke miste av syne de kosthold og mosjon endringer som vil få deg dit.

Velg to eller tre kosthold og mosjon mål på en tid som du er villig til å ta på. Og sørge for at de er spesifikke og realistiske.

For eksempel, “trene mer” er et vakkert mål, men det er ikke bestemt. “Gå 5 miles hver dag” er konkrete og målbare. Men er det realistisk hvis du bare starte opp?

Gå 30 minutter hver dag “er bedre, men hva skjer hvis arbeids eller vær forstyrrer?” Gå 30 minutter i 5 dager hver uke “er konkret og realistisk.

Finnes det situasjoner som gjør at du ønsker å spise mer? Begynn å legge merke til dem. For eksempel kan du vite at du er mer sannsynlig å overspise når du er lei eller stresset.

Deretter finne ut måter å komme rundt disse triggere. Gjør noe annet å berolige stress, for eksempel.

Dessuten kan det være lurt å sette godbiter unna. Du er mer sannsynlig å spise dem hvis de er synlige og lett å komme til.

Det er riktig: Du skal føle deg full. Men hvordan du gjør det kan overraske deg.

Det er for det meste om: 15 minutter, for å være spesifikk. Du trenger minst så mye tid til å føle full. Så spiser saktere, noe som gir din hjerne nok tid til å legge merke til at du har spist.

Hva du spiser kan også hjelpe. Tenk fiber (som frukt og grønnsaker) for å fylle opp.

Et annet triks er å bruke mindre tallerkener slik at små deler ikke vises for liten.

Også endre spise tidsplan kan hjelpe deg å nå målet ditt, spesielt hvis du har en tendens til å hoppe over eller utsette måltider og overspise senere.

En god belønning er noe som er ønskelig, tidsriktig, og er avhengig av å møte dine mål.

Belønningen kan omfatte behandle deg selv til en film eller massasje, ta en ettermiddag fri fra jobb, eller gi en time av tid til deg selv.

Husk at mange små belønninger, gitt for å møte små mål, kan fungere bedre enn større belønninger for lange, vanskelige mål.

Notere ned ting som hvor mye du trener og hva du spiser. Det finnes mange programmer som kan hjelpe.

Å gjøre dette kan virkelig åpne øynene til hva du gjør og hva du må gjøre for å møte dine vekttap mål.

KILDER

Academy of Nutrition and Dietetics.

Vektpassere.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …