kreft forebygging lunge (pdqто): forebyggende [] forandrer punktets til denne oppsummeringen (02/27/2014)

De PDQ kreft informasjon oppsummeringer er gjennomgås regelmessig og oppdateres etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. Denne delen beskriver de siste endringene som er gjort i dette sammendraget som den dato ovenfor.

Megan M. var ca 18 da hun begynte å røyke i videregående skole i Pennsylvania. Hun begynte å prøve å slutte på 22. I dag, på 24, hun er en profesjonell markedsføring i San Francisco og kreditter identifisere røyking utløser som en viktig del av hennes suksess. Her er hvordan hun identifisert henne røyking triggere, og hvordan du kan, også; Jeg begynte å røyke som en sosial ting. Jeg ville ha en sigarett mens jeg var ute med venner. Men da jeg gikk på college, jeg var i et langdistanseforhold, og det var stressende, …

Oppdatert statistikk med estimerte nye tilfeller og dødsfall for 2014 (sitert Kreftforeningen som referanse 1).

Dette sammendraget er skrevet og vedlikeholdt av PDQ Screening og forebygging Editorial Board, som er redaksjonelt uavhengig av. Sammendraget reflekterer en uavhengig gjennomgang av litteraturen, og representerer ikke en politikk uttalelse av eller NIH. Mer informasjon om sammendrag politikk og rollen til de PDQ redaksjoner i å opprettholde PDQ sammendrag kan bli funnet på Om denne PDQ sammendrag og PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database sider.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute