kjøkken bakterier: hvordan unngå bakterier når matlaging

Ønsker å unngå alvorlig diaré, feber, oppkast og magekramper som kan strekke seg over flere dager? Tenkte det. Dette er alle symptomer på matbåren sykdom som kan være forårsaket av kjøkken bakterier.

Som om tanken på disse kjøkken bakterier som gir deg matforgiftning var ikke skremmende nok, anslår CDC at hvert år om lag 76 millioner mennesker i USA blir syke av patogener eller sykdomsfremkallende stoffer i mat – 5000 av dem ender opp med å dø fra det.

Sannheten er at du ikke kan se eller lukte det meste av kjøkken bakterier som vokser på maten. De trenger ikke engang endre farge eller struktur på en tallerken. Det er en av grunnene til at jeg er helt rabiat om å holde maten jeg spiser og forberede så bakteriefri som praktisk mulig.

Slik jeg ser det er det tre måter at bakterier kan komme inn våre kjøkken (og dermed vår munn): før, under og etter kjøkken forberedelse og matlaging

Den gode nyheten er at det er mange måter du kan hindre bakterier i å vokse på mat, og starter med disse trinnene.

Innse det, kan den måten vår mors generasjon renset ikke være den beste måten å holde kjøkken bakterier fra å ta over. Til å begynne med et renere miljø, her er noen tips

CDC antyder mikrobølgeovnen svamper hver kveld i 30 sekunder eller plassere dem i oppvaskmaskinen, en praksis som kan drepe mer enn 99% av bakteriene.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup