kjeve problemer: trening og avslapping – emneoversikt

Oral Health Trends

For å bidra til å forhindre eller behandle en kjeve lidelse (TMD), kan du prøve milde kjeve øvelser. Du kan også prøve teknikker som hjelper deg å slappe av kjevemusklene.

Prøv en skånsom trening for å gjenopprette normale bevegelsesutslag, bedre fleksibilitet og styrke kjevemusklene. Din lege, tannlege eller fysioterapeut kan anbefale flere øvelser.

Ikke gjør denne øvelsen når din smerte er alvorlig eller hvis det gjør vondt verre.

Betalende oppmerksomhet til hvordan du bruker din kjeve kan både forebygge og lindre symptomer.

Gode ​​vaner som bidrar til å slappe av og hvile kjeven inkluderer

Unngå ting som gjør din kjeve anspent

For flere tips, se Jaw Problemer: endre kosthold og kjeve Disorders: Måter å lette smerter.

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010

Mens du ser på deg selv i et speil, forsiktig åpne og lukke munnen, slippe kjeven rett opp og ned; Gjenta for noen minutter hver morgen og kveld; Se etter små forbedringer i kjeven utvalg av bevegelse som du praktiserer denne øvelsen fra dag til dag.

Holde tennene fra hverandre og leppene lukket; Hold tungen på taket av munnen, ikke mellom tennene.

Cradling telefonrøret mellom skulder og kjeve; Å åpne munnen hele veien, som da synger høyt eller gjesping (prøv å slippe hodet til brystet for å kvele et gjesp); Knuger eller sliping tennene, biting leppene, eller tygge neglene. Prøv å kjenne igjen når du knuger tennene, og deretter slappe av kjeven og skille tennene; Knuger ting som penner, rør eller sigarer mellom tennene.