kjeve problemer: strukturelle problemer og skader – emneoversikt

Oral Health Trends

Problemer i strukturen av kjeven felles omfatte

Disse belastninger kan føre til leddskiven for å skifte ut av sin normale stilling (disc forskyvning). Fordi denne platen puter skjøten mellom kjevebenet (kjeven) og hodeskallen, kan fortrengning resultere i smerter og låsing av ledd.

Et slag mot kjeven, TM felles forvridning, eller kjeve brudd kan også resultere i TM lidelse symptomer.

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010

Problemer i bein eller andre strukturer i leddet. Disse kan ha vært til stede siden fødselen (medfødt), utviklet seg over tid, eller blitt forårsaket av skade; Problemer med platen som puter skjøten mellom kjevebenet (kjeven) og hodeskallen, som platen beveger seg ut av sin normale posisjon (disc forskyvning) eller rive (vanligvis et resultat av en langvarig felles dysfunksjon); Leddgikt, noe som kan føre til slitasje av platen eller betennelse av membranen i leddet (synovitt); Scar vev i felles (sammenvoksninger); I sjeldne tilfeller, svulster i eller i nærheten av kjeven felles.

Tygging hard eller seig mat; Bruxism (sliping eller knuging tennene) i løpet av en tidsperiode, og særlig under søvn; Dentale prosedyrer som krever kjeven til å bli holdt åpen for bred for en lang tid.