kathleen Zelman: hva er i mitt kjøleskap?

Jeg elsker å lage mat, men med kravene til et travelt liv, de fleste måltider på mitt hjem pisket opp fra innholdet i en velfylt kjøleskap, fryser, og pantry. Bedagelig matlaging er reservert for helger og spesielle anledninger.

Skummet melk og lav-fett vanilje yoghurt; Fettfri halv og en halv, min favoritt krem ​​alternativ i matlaging; Diverse oster: Jarlsberg Swiss, Laughing Cow lys, Cabot 50% lys jalapeno og cheddar, fettfri kremost, blå og parmesan; Lett rømme, fettfri yoghurt, og lett majones; Sitroner, lime, epler, appelsiner, grapefrukt, og bananer, sammen med sesongens frukter som blåbær, jordbær, fersken, mango, og meloner; Assorted blandet salat, avokado, baby gulrøtter, sopp, rød paprika, tomater (drue og beefsteak) og jalapenos, sammen med ferske picks som asparges, maiskolber, grønne bønner og sukkererter; Orange, lys tranebær, og tomat juice; Pickles, oliven, diverse lys salatdressinger, syltetøy, flaske marinader; Egg, smør og trans-fett-fri myk margarin; Hummus og gazpacho for enkel snacks mellom måltidene.

En velfylt kjøleskap er ikke bare for dietitians – det sparer tid og penger, og fremmer sunn spising for alle. Det starter med en godt gjennomtenkt handleliste, basert på ukentlige menyer og en gang i uken tur til markedet. Besparelsene kommer fra mindre hyppige turer for å plukke opp glemte ingredienser, og fra planlegging kreativ bruk av rester. Og, selvfølgelig, turer til fast-food restauranter er mindre sannsynlig å skje når kjøleskapet og skap er fulle av sunn og deilig mat.

Familien min stil for å spise er enkel. Jeg sjelden gjør gryteretter, sauser, eller andre matvarer med mye ingredienser – bortsett fra salater. Hva kan være enklere enn en salat entrÃÂe sprengning med sommerens Overflod frukt og grønnsaker?

De fleste av mine måltider bruke masse ferske ingredienser, inkludert urter fra hagen min, og er raskt forberedt. Vi spiser små porsjoner av fisk, fjærfe, magre meieriprodukter eller magert kjøtt, sammen med masse grønnsaker, salater og frukt. Minst en gang i uken, har vi en vegetarisk måltid sentrert på grønnsaker og magre meieriprodukter. Kald, frisk og næringsrik supper som gazpacho (se oppskrift nedenfor) er stifter, for snacks, måltider, eller siden retter.

Noe som er vanligvis ikke i mitt kjøkken: oppfordre matvarer som tester min beslutning. Hvis jeg kjøper godteri barer og cookies, sjansene er jeg ender opp med å spise dem. Min strategi er å kjøpe søtsaker for min familie at jeg kan motstå, sammen med tillatte godbiter – som lav-fett frossen yoghurt og popsicles – at jeg kan nyte skyld-fri.

Vi spiser de fleste måltider hjemme i løpet av uken, og har spikret våre matvaner, så det er lite avfall, men massevis av sunne alternativer. På en gitt dag, vil du finne følgende matvarer i kjøleskapet mitt

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup