juvenil idiopatisk artritt-symptomer

De vanligste symptomene på alle former for juvenil idiopatisk artritt (JIA) inkluderer

Andre symptomer varierer avhengig av hvilken type JIA barnet ditt har.

Systemisk JIA kan føre til feber pigger og utslett.

Andre tilstander med symptomer som ligner på JIA inkludere voksesmerter, overforbruk, skade, bein infeksjon og visse inflammatoriske sykdommer. Mange forhold kan forårsake smertefulle, stive ledd hos barn. Oftest er sporadisk leddsmerter hos barn knyttet til en skade eller skjerpende faktorer, for eksempel repeterende overforbruk i sportsaktiviteter. JIA er en ganske uvanlig årsak til disse symptomene.

Leddsmerter og hevelse. De kan komme og gå, men de er oftest vedvarende; Leddstivhet om morgenen; Irritabilitet, nektet å gå, eller beskytte eller vokter en joint. Du legger kanskje merke barnet halter eller prøver ikke å bruke en viss felles; Ofte uforutsigbare endringer i symptomer, fra perioder uten symptomer (remisjon) til å blusse-ups.

Den feber når vanligvis 103 ° F (39,5 ° C) til 106 ° F (41 ° C) en eller to ganger om dagen. Det faller til normalt mellom toppene; Utslettet er ustabil, flat, og noen ganger svak rød eller rosa. Det kan forekomme med feber. Det kan være på kroppen, ansikt, palmer, fotsålene og armhulene. Utslettet kommer ofte og går. Det kan synes sent på dagen eller tidlig på morgenen. Det kan også være forårsaket av varme bad eller ved å gni eller skrape huden.