juvenil idiopatisk artritt-når du skal ringe en lege

Ring legen din umiddelbart hvis

Det kan være vanskelig å vite når et spedbarn har leddsmerter. Et lite barn kan være usedvanlig grinete eller kan gå tilbake til å gjennomgå etter at han eller hun har begynt å gå. Du kan legge merke ganglag problemer med gang barn eller stivhet om morgenen.

For en første sjekk av leddsmerter og andre symptomer på juvenil idiopatisk artritt (JIA), ta kontakt med en

For mer testing og sykdom ledelse, ta kontakt med en revmatolog som er spesialist i barne revmatisk sykdom (barnerevmatolog).

Barnet ditt har plutselig, uforklarlig hevelse, rødhet og smerter i alle ledd eller ledd; En baby eller barn er uvanlig grinete eller uvillige til å krype eller gå; Røde øyne, smerter i øyet, og uskarpheter eller tap av syn oppstå i et barn som har blitt diagnostisert med noen form for juvenil leddgikt.

Sykdommen ledergruppe for JIA kan også omfatte

For å forberede for avtalen, Gjør det meste av din avtale.

Et barn har uforklarlig daglige feber spikes [103 ° F (39,4 ° C) til 106 ° F (41,1 ° C)] med eller uten en rosa hud utslett; En baby eller barn er motvillige til å krype eller gå tidlig på morgenen, men bedre etter 1 til 2 timer; Et barn tar aspirin eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) utvikler magesmerter ikke klart relatert til magen influensa, men muligens relatert til medisinbruk. (Symptomer kan være halsbrann, kvalme, eller nekter å spise .; Leddsmerter og huden får utslett etter en sår hals.

Familie medisin lege; barnelege; Sykepleier utøveren (NP); Lege assistent (PA).

En ortopedisk kirurg som er spesialist i barne ortopediske problemer (pediatrisk orthopedist); sykepleiere; Fysiske og ergoterapeuter; En registrert kostholdsekspert, etter behov; En sosionom eller psykolog etter behov; En generell tannlege og en orthodontist etter behov; Øyelege.