juvenil idiopatisk artritt: bløtvev utgivelsen av kontraktur – emneoversikt

En kontraktur er en felles unormalt bøyd av forkortede myke vev i og rundt leddet. Den forkortede vev trekke benet ut av normal stilling. En kontraktur kan utvikle seg i et ledd med juvenil idiopatisk artritt (JIA). På grunn av effektiviteten av dagens behandlinger, barnet sannsynligvis ikke vil utvikle kontrakturer. Men hvis en kontraktur ikke utvikle seg, kan behandlingen omfatte splinter og fysioterapi.

En prosedyre som brukes er bløtvev versjoner av kontrakturer, noe som innebærer å kutte musklene er festet til en unormalt bøyd felles. Som musklene og andre forkortede vev er utgitt, kan de berørte felles tilbake til en mer normal posisjon.

Mål av bløtvev versjoner av kontrakturer inkluderer

Kaster er vanligvis brukes i flere uker etter kontraktur versjoner av kneet, etterfulgt av fysioterapi og natta spjelking. Denne prosedyren lindrer ofte kontraktur og smerter forbundet med det og gjør det lettere for barnet å bevege leddet.

Retur leddet til en mer funksjonell posisjon; Økende utvalg av bevegelse; Lindre smerte.

Fysioterapi etter en bløtvev utgivelsen er viktig å dra nytte av prosedyren. Av denne grunn, må barna være minst 6 år for å bli vurdert for denne operasjonen.