juicing: hvor sunt er det?

Klar til å gi juicing en virvel? Det er en enkel måte å få mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Før du begynner, bør du vite noen ting om hva du kan forvente juicing å gjøre for deg, og hva som er bare hype.

“Hvis du ikke er stor i frukt og grønnsaker, er det en god måte å få dem i.» – Jennifer Barr, RD

“Hvis du ikke er stor i frukt og grønnsaker, er det en god måte å få dem i”, sier ernæringsfysiolog Jennifer Barr, RD, Wilmington, DE. Du bør fortsatt spise frukt og grønnsaker, også, sier Manuel Villacorta, RD, grunnleggeren av Eating Free, en vekt management program.

Prøv å spise to hele frukter og tre til fire grønnsaker om dagen. Velg dem i forskjellige farger, slik at du får en god blanding av vitaminer og mineraler, sier Barr.

Når du juice, får du ikke fiber som er i hele frukter og grønnsaker. Juicing maskiner trekke ut saften og la bak massen, som har fiber.

Så du ikke gå glipp av fiber, kan du legge noen av massen tilbake i juice eller bruke det i matlaging.

Barr legger det til muffin batter, eller for å gjøre suppen til matlaging suppe, ris og pasta. Det er å “gå den ekstra skritt for å styrke dine måltider,” sier hun.

Juicer kan være dyrt, alt fra $ 50 til $ 400. Noen dyrere juicers vil bryte ned en masse frukt ved sliping kjernen, bark og frø, sier Barr.

Du trenger kanskje ikke en juicing maskin for å lage juice. Du kan bruke en blender for de fleste hel frukt eller grønnsaker for å holde fiber. Tilsett vann hvis den blir for tykk, sier Villacorta. Det er lurt å fjerne frø og rinds, og noen skins.

Når juice er klar, er det best å drikke den samme dagen du gjør det, for mattrygghet. Vask blender eller juice maskinen grundig, slik at den er klar for neste batch.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …