Jeg kan ikke tro det er en frossen hovedrett

Hvem ville noensinne har trodd for 30 år siden at den frosne hovedrett delen av dagligvarebutikk vil spenne en hel midtgangen, og at du kan velge frosne forretter som var organisk, etnisk, vegetarianer, eller er laget for en bestemt diett? Den frosne måltid kategorien har eksplodert i løpet av årene, hovedsakelig på grunn, mistenker jeg, til den travle arbeider familien og det økende antall en- og to-person husholdninger, og delvis på grunn av populariteten til vekttap dietter.

Jeg må innrømme, jeg ikke venture i denne gangen ofte. Men når jeg gjør, jeg leter etter sunne frosne forretter som ikke ser eller smaker som frosne forretter. Hvorfor skal du betale for mat som er bare OK-smaker, selv når det er frosset?

Jeg har personlig hatt flaks med frosne forretter jeg har smakt på spesialitet supermarkeder eller butikker som Whole Foods og Trader Joe (som er spesielt bra for økologiske og vegetariske hovedretter). Men selv i den typiske supermarked, er det noen standout frosne hovedrett valg. Men de er bedre for deg også? Det er den andre utfordringen.

I utgangspunktet er det tre ernæringsmessige hindringer å overvinne når du søker etter den perfekte sunne frosne hovedrett

Noen frosne forretter / middager har mer enn 1500 milligram natrium. Noen inneholder 12 til 20 g mettet fett (og enda mer total fett). Og svært få tilbyr mer enn 3 gram fiber (mengden som finnes i et mellomstort eple).

Det er hundrevis av frosne forretter der ute, og det ville være litt av en oppgave å smake enda en brøkdel av dem. I min personlige søk over de siste par årene har jeg skjedd på noen keepere. Og for å legge til denne listen, bestemte jeg meg for å spørre noen folk som burde vite – frossen mat kjøpere og stockers for flere av markedene jeg allerede har nevnt.

Uten videre, her er de forrettene som butikkenes fryse ledere navngitt som spesielt velsmakende og populær med sine kunder, sammen med noen jeg har oppdaget underveis. Du vil også finne noen av de mest vitale nærings info pluss noen tasting “notater” fra undertegnede.

Amys Svart bønne / grønnsaks Enchilada

MERK: En porsjon inneholder 2 små enchiladas, som smaker ganske bra – spesielt hvis du pynte dem med fettfri rømme!

Brown Rice, black-eyed peas og grønnsaker Bow; (1,5 g mettet fett)

MERK: Hvis du liker alle disse ingrediensene, vil du elske denne bollen. Du kan alltid legge ekstra zing med litt salsa.

Brown Rice & Grønnsaker Bow; (1 g mettet fett)

MERK: En porsjon inneholder 2 små enchiladas, som smaker ganske bra – spesielt hvis du pynte dem med fettfri rømme!

vegetabilsk lasagne

MERK: Mildt flavored lasagne med en hjemmelaget smak. Servering størrelse er tilfredsstillende, også, med 5 gram fiber og 16 gram av anlegget og meieri protein.

Cedarlane 3-Layer Enchilada Pi; (3 g mettet fett)

MERK: Dette smakte som en hjemmelaget måltid. Min eneste klage er at boksen står 2 porsjoner per container, mens de fleste sultne mennesker vil spise hele 5,5-unse container – i så fall, må du doble tallene ovenfor.

Burrito Grande med Chili Verd; (4 g mettet fett)

MERK: En stor-smake hovedrett. Jeg elsket Chili Verde saus. Min klage er at etiketten sier det er 2 porsjoner, noe som betyr at en porsjon er en halv burrito (og det er en liten burrito)! Så vil noen sulten person spiser 10-unse servering – noe som betyr at kaloriene vil være 460, med 20 gram fett. Heldigvis, ingrediensene er stort sett hele matvarer. Mettet fett for hele burrito ville være 8 gram (for det meste som kommer fra den organiske Jack OST).

ETNISK GOURMET Pad Thai med Tofu

MERK: Det er merket “mildt krydret” og det var definitivt hyggelig og mild. God smak og veldig mettende. Jeg drysset litt hakkede nøtter over toppen for litt ekstra crunch.

Sunt valg CAFÉ STEAMERS grillet kylling og stekt Red Pepper Alfredo Sauc; (2 g mettet fett)

MERK: Flott kombinasjon av smaker, herlig saus, og anbudet kyllingen.

Cajun Style Chicken & Shrimp

MERK: Nice hjemmelaget smak med et spark fra Cajun krydder.

Kashi Lemongrass Coconut Chicke; (4 g mettet fett)

MERK: Unike smaker kommer sammen i denne retten. Kylling var øm, og Kashi lagt noen knase.

Sweet & Sour Chicke; (5 g mettet fett)

MERK: Kashi gir retten en fin crunch, og 6 gram fiber og 18 gram protein bidrar til å gjøre det tilfredsstillende. Kyllingen er mør, og søt og sur saus er mildt flavored.

LEAN CUISINE Laks med basilikum

MERK: Dette er en rask måte å prøve å jobbe mot de anbefalte 2-3 porsjoner fisk i uken! En veldig fin parabolen med 100% fullkorn pasta. Jeg likte alle ingrediensene, og bare lagt til et par teskjeer av shredded parmesan for å fullføre den smaker.

ORGANISK BISTRO Villaks (med tranebær pilaf og valnøtt brokkoli)

Inneholder 2,5 g omega-3 fettsyrer og kun 3 gram mettet fa; MERK: Laks var øm, og pilaf og valnøtter lagt knase. Smakene er subtile, kan det være lurt å presse en sitron kile eller ekstra dryss av pepper over toppen.

Trader Joe Trader Ming BBQ Chicken Teriyak; (1 g mettet fett)

MERK: Smaker hjemmelaget og bruker hvit og mørk skinn kylling kjøtt. Du virkelig trenger bare å bruke en av de to saus pakker – dette vil få ned natrium, også.

Black Bean & Cheese Taquito; (2 g mettet fett)

MERK: Begynn å varme opp brødrister ovnen til 400 grader mens du mikrobølgeovn 4 taquitos for et minutt å raskt tine dem. Så skarpe opp taquitos ved å bake dem på et ark med folie i brødrister ovnen i 4-5 minutter.

Calabacita & Cheese Quesadilla (med grønnsaker og bønner)

MERK: Dette er gode smaker og krydret. Jeg tine en av quesadillas i mikrobølgeovnen i et minutt og deretter brun og skarpe det i en nonstick stekepanne (dette tar ett minutt).

Kylling Serenad; (1,5 g mettet fett)

MERK: fett gram hovedsakelig kommer fra raps og olivenolje. En 17,3-unse container gjør 2 porsjoner av denne elegante hovedrett. Fordi den ikke inneholder noe fiber, må du tjene kyllingen med helkorn nudler eller dampet brun ris og grønnsaker.

Penne Pepperonat; (2 g mettet fett)

MERK: Veldig god! Varm opp raskt over komfyr med 1/4 kopp vann eller lettmelk, eller i en mikrobølgeovn-safe tallerken uten væske tilsettes. Det er enda bedre med et dryss av revet parmesanost over hver porsjon.

Hele kjøkkenet (Whole Foods) Pad Thai med Tof; (2 g mettet fett)

MERK: Meget tiltalende og tilfredsstillende hovedrett. En spiseskje med soya nøtter eller hakkede peanøtter legger en fin knase. Flertallet av fett gram synes å komme fra tofu, peanøttsmør, peanøtter og rapsolje.

Kylling Tikka Masal; (4,5 g mettet fett)

MERK: Full av smak, og virket mer som en hjemmelaget tallerken enn en frossen hovedrett.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup