informasjon om å få mest mulig ut av leger avtale

Legene har ofte bare en kort periode med hver pasient de ser for rutinemessige undersøkelser. (Selvfølgelig er det også tid ut av eksamenslokalet som er brukt gjennom diagrammet og poster.) Opplevelsen kan være både forvirrende og frustrerende når kommunikasjon på en eller begge sider mangler, spesielt hvis du blir presentert med ny informasjon å behandle eller nye instruksjoner til følge.

Mens et besøk til legekontoret kan være skremmende, kan du minske stress og bekymring i forbindelse med legebesøk ved å ta skritt for å være sikker på at du er utstyrt med all den informasjonen du trenger på avtale. Det finnes også måter du kan forbedre kvaliteten på omsorg ved å hjelpe legen din utvikle best forståelse mulig av dine symptomer, tilstand og ønsker om behandling.

Dette faktaarket gir grunnleggende informasjon om urten så Palmetto – vanlige navn, bruker potensielle bivirkninger, og ressursene for mer informasjon. Saw Palmetto vokser i det sørlige forente Statesmon Names – så Palmetto, dverg palme, kål kamerat; Latinske navn – Serenoa repens, Sabal serrulata

Før utnevnelsen, skrive ned en liste over ting du må fortelle legen. Merk eventuelle bekymringer eller spørsmål du måtte ha. Også skrive ned navn og dosering av noen resept, over-the-counter medisiner, eller kosttilskudd du tar. Det er svært viktig å ta denne listen med deg til timen – ikke stole på å huske hver enkelt gjenstand. Før du forlater kontoret, gå over listen for å være sikker på at du har dekket alt. Det enkle trinn fordeler både du og legen din ved å holde diskusjonen fokusert og sikre at alle dine bekymringer er adressert.

Ikke nøl med å bruke ordene “Jeg forstår ikke.” Leger er menneskelig og kan ikke alltid vite når de ikke har forklart noe godt, eller i form du kan forstå. Aldri føler seg flau eller sjenert om å be om avklaring om noe legen sier. Når du er i tvil, kan du gjenta tilbake hva legen din har fortalt deg og spør om du har fått det riktig. Du kan også spørre om han eller hun anbefaler noen spesifikke lesestoff om din tilstand.

Hvis legen stiller spørsmål som høres pinlig eller altfor personlig, husk at den informasjonen du gir gjør det mulig for legen å bedre etablere en diagnose eller for å finne ut hvilken behandling som er mest hensiktsmessig for deg. Aldri liten løgn som svar på spørsmål om alkohol eller narkotika, seksuelle historie, eller andre livsstils saker. Vær ærlig om i hvilken grad du tar dine resepter eller etter en behandlingsplan. Tilbakeholdelse sannheten kan påvirke kvaliteten på omsorg og kan også føre til en feil diagnose eller behandling.