inflammatorisk brystkreft – emneoversikt

Inflammatorisk brystkreft er en sjelden, raskt voksende type brystkreft. Det kalles ofte IBC for kort.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer tilby gratis kvinners forebyggende tjenester, inkludert mammografi, prevensjon og godt kvinne besøk. Lære mer.

Helseforsikring senter

I denne type kreft, kreft celler ofte ikke danner klumper i brystet. I stedet kreftcellene blokkere lymfeårer som normalt holder lymfe væske i bevegelse i brystet.

Når den normale flyten av lymfe væske er blokkert, kan det gjøre brystene ser hoven og rød og føles varm, som om det var smittet. Hevelsen kan føre til mange små gropene i huden. Noen ganger fører det til en klump som vokser raskt, men du kan ha inflammatorisk brystkreft uten å ha en klump i brystet.

Inflammatorisk brystkreft kan føre til en eller flere av disse symptomene

En bryst som er hoven, rød og krig; En bryst som er øm eller painfu; Et område av kløe i BREAS; En nylig endring i nippelen. Noen ganger nippelen trekker tilbake inn i bryst istedenfor peker utover. Dette kalles en inntrukket nippel; En endring i huden, spesielt et område som ser tykk og pitted, som en appelsinskall. Noen ganger er det rygger i huden og små nupper som ser ut som et utslett eller elveblest; Et område av brystet som ser skramme; Hovne lymfekjertler (lymfeknuter) i armpi; En eller flere klumper i brystet