infertilitet testing for menn og kvinner: hjemme testene og medisinske tester

Infertilitet tester gjort for å bidra til å finne ut hvorfor en kvinne ikke kan bli gravid. Testene bidra til å finne ut om problemet er med mannen, kvinnen, eller begge deler. Tester inkluderer vanligvis en fysisk eksamen, sædanalyse, blodprøver, og spesielle prosedyrer.

Det er et fysisk problem, som ikke er i stand til å frigjøre sædceller (ejakulere), ikke eggløsning, eller har uregelmessige menstruasjonssykluser; Du er i din midten av 30-årene eller eldre, har ikke brukt prevensjon i 6 måneder, og har ikke vært i stand til å bli gravid; Du er i 20-årene eller begynnelsen av 30-årene, har ikke brukt prevensjon i ett år eller mer, og har ikke vært i stand til å bli gravid.

Før du har ufruktbarhet tester, prøver fruktbarhet bevissthet metoder for å finne den beste tiden å bli gravid. En kvinne er mest fruktbar under eggløsningen, og en til to dager før eggløsning. Noen par opplever at de har gått glipp av de mest fruktbare dagene når du prøver å bli gravid. En kvinne skal ha en oversikt over hennes menstruasjonssyklusen, og når hun ovulates. Denne posten vil hjelpe legen din hvis du bestemmer deg for å ha ufruktbarhet tester.

Hvis du vil vite mer, Fertility Awareness.

Vurdere ufruktbarhet tester for deg eller din partner hvis

Noen tester, for eksempel en semen analyse, fysisk eksamen, og blodprøver, ikke forårsake smerte. Men noen prosedyrer, for eksempel en endometrial biopsi, en laparoskopi, eller en hysterosalpingogram, kan føre til at noen smerte.

Infertilitet tester kan koste mye og forårsake stress. Du og din partner må holde styr på hyppigheten av samleie og snakke om dette med legen din.

Før du har ufruktbarhet tester, snakke med partneren din om hvor mye testing du ønsker å gjøre. Noen ganger kan du ikke finne ut hva som forårsaker ufruktbarhet selv etter mange tester. Så det er viktig å vite hvor mange tester du vil prøve.

Enkle tester, for eksempel sædanalyse, blodprøver, eller en ultralyd, vanligvis ikke skape noen problemer. Andre tester som er medisinske prosedyrer, for eksempel hysteroskopi eller laparoskopi, har en høyere sjanse for problemer etter testen.