infertilitet: sette grenser for testing – emneoversikt

Leter du etter en årsak til infertilitet kan være en kort prosess eller kan bli en økonomisk, følelsesmessig og fysisk krevende rekke tester og prosedyrer. Før du begynner infertilitet testing, ta litt tid sammen for å snakke om hvor langt hver av dere er villig til å gå.

Hvordan du føler om å ha invasive tester hvis innledende sperm og blod tester finner ingen infertilitet årsak; Hvilke typer behandling du hver kan være villig til å ha; Hvor mye penger du har å bruke på testing, behandling, og graviditet, arbeid og levering omsorg; Enten du har alternative planer for foreldre, for eksempel adopsjon, og den tid og økonomiske ressurser som trengs for å gjennomføre planene.

Uregelmessig eller unormal eggløsning står for 30% til 40% av alle tilfeller av infertilitet. Å ha uregelmessig menstruasjon, ingen perioder, eller unormal blødning ofte indikerer at du ikke har eggløsning, en tilstand som kalles klinisk som anovulasjon; Selv anovulation kan vanligvis behandles med fruktbarhet narkotika, er det viktig å bli vurdert for andre forhold som kan forstyrre eggløsningen, for eksempel skjoldbrusk forhold eller patologi i binyrene eller hypofysen.

Ideelt sett vil legen din hjelpe deg å stoppe og vurdere planen og alternativer på hvert steg på veien. Hvis du føler at du blir presset til å ta avgjørelser uten nok informasjon eller støtte fra legen din, bør du vurdere å finne en annen.