induksjon abort

Kvinners helse trender

Starter (indusere) arbeidskraft og levering i andre eller tredje trimester av svangerskapet er gjort ved hjelp av medisiner. For å hindre komplikasjoner, kan livmorhalsen være langsomt åpnet (dilatert) med en enhet som kalles en cervical (osmotisk) dilator før induksjon startes. Legemidler å starte tidlig fødsel kan være

En induksjons abort gjør føre til at du går gjennom stadier av arbeidskraft og levering. Smerte medisiner kan brukes under prosedyren.

Som kroppen tilbake til sin nonpregnant tilstand, det er endringer du kan forvente i løpet av dagene og ukene etter inngrepet. Normal utvinning omfatter

Etter inngrepet

Aborter i andre eller tredje trimester er vanligvis gjort på grunn av et medisinsk problem eller sykdom til stede hos fosteret eller den gravide kvinnen.

Injiseres i fostersekken som omgir fosteret (drypping) eller injiseres inn i fosteret. Stoffer injiseres er saltvann (saltvann), digoksin, eller kaliumklorid; Settes inn i skjeden for å starte livmor sammentrekninger og mykne livmorhalsen. Dette tillater livmor innhold til å passere gjennom livmorhalsen. Vaginal legemidler er prostaglandiner, som misoprostol; Injiseres i en blodåre (intravenøst, eller IV) for å starte livmor sammentrekninger. Oksytocin (Pitocin) er vanligvis brukes for dette formål.

Induksjon abort er effektiv i andre og tredje trimester.

Uregelmessige blødninger eller spotting for de første 2 ukene. I løpet av den første uken, unngå tampong bruk og bruker bare pads; Kramper som ligner på menstruasjonssmerter, som kan være til stede i flere timer og eventuelt i noen dager som livmor krymper tilbake til sin nonpregnant størrelse; Følelsesmessige reaksjoner for 2 til 3 uker.

Antibiotika kan gis for å hindre infeksjon; Hvile rolig for de neste dagene. Du kan gå tilbake til normale aktiviteter basert på hvordan du føler deg; Paracetamol (for eksempel Tylenol) eller ibuprofen (for eksempel Advil) kan bidra til å avlaste kramper smerte; Ikke ha samleie i minst en uke eller lenger, slik legen din; Når du begynner å ha samleie igjen, bruke prevensjon. Og bruke kondom for å hindre smitte. For mer informasjon, prevensjon.

Dilatasjon og evakuering (D & E) er mer vanlig i andre trimester aborter. Det er sikrere, raskere og mer effektivt enn induksjon abort.

Risiko for induksjon abort ved å injisere medisiner inn i fostersekken inkluderer

Risiko for induksjon abort ved å sette medisiner inn i skjeden inkluderer

Risiko for å injisere medisin i en vene (IV) inkluderer

Induksjon aborter må gjøres på et sykehus, slik at du kan overvåkes under hele prosedyren. Mindre enn 1% av terapeutiske aborter i USA bruker en induksjonsmetode. Induksjon aborter kan brukes mer i andre land rundt om i verden hvor dyktig helsepersonell ikke er tilgjengelig eller trent til å utføre D & E prosedyrer.

En induksjons abort som er gjort på grunn av føtale abnormaliteter kan inkludere tid etter inngrepet for foreldre å være sammen med barnet sitt. Med en induksjon abort, kan genetisk testing og en obduksjon også gjøres.

En abort er ikke å påvirke fruktbarheten. Så det er mulig å bli gravid i ukene rett etter inngrepet. Unngå samleie inntil kroppen din har fullt restituert, i minst en uke eller som anbefalt av legen din. Når du begynner å ha samleie igjen, bruke prevensjon. Og bruke kondom for å hindre smitte.

Rådgiving for en andre trimester abort kan være mer involvert enn for en tidlig abort på grunn av lengden på svangerskapet og årsaken til abort. Hvis du har vedvarende følelsesmessige reaksjoner etter en abort, søke rådgivning fra en sorg rådgiveren eller annet lisensiert mental helse profesjonell.

Depresjon kan utløses når graviditet hormoner endres etter en abort. Hvis du har mer enn 2 uker etter symptomer på depresjon, som tretthet, søvn eller appetitt endringer, eller følelsen av tristhet, tomhet, angst eller irritabilitet, se legen din om behandling.

Fullfør spesiell behandling skjema (PDF) (Hva er et PDF-dokument?) For å hjelpe deg å forstå denne behandlingen.

Sarah Marshall, MD – Family Medicin; Rebecca H. Allen, MD, MPH – Obstetrics og Gynecolog; Kirtly Jones, MD – obstetrikk og gynekologi

14 november 2014

En utilsiktet injeksjon av saltvann eller andre legemidler i morens blod; Mulig skade på livmoren under injeksjonsprosedyren; Infeksjon; Overdreven blødning (blødning).

Dreven blødning; Overdreven livmor sammentrekninger og smerter; Uterusruptur hvis en livmor arr er tilstede fra en tidligere operasjon (sjelden).

Dreven blødning; Overdreven livmor sammentrekninger og smerter; Redusert effektivitet i å avslutte svangerskapet.