hypertyreose-medisiner

Kvinners helse trender

Antithyroid medisin er ofte brukt for hypertyreose, fordi det virker raskere enn radioaktivt jod terapi. Radioaktivt jod terapi ødelegger hele eller deler av skjoldbruskkjertelen, avhengig av den anvendte dose. Men antithyroid medisin ikke forårsaker permanent skjoldbruskskader.

Antithyroid medisin gjør kontrollere hypertyreose i mange mennesker. Men medisinen har noen ulemper.

Legen din kan foreskrive andre medisiner for å behandle symptomer forårsaket av hypertyreose, for eksempel rask hjerterytme eller tørre øyne. Disse legemidlene kan hjelpe deg å føle deg bedre mens du venter på en annen behandling for å begynne å jobbe.

Send deg selv en lenke for å laste ned programmet.

Du må ta medisinen i minst ett år; Symptomene dine kan komme tilbake etter at du slutter å ta det. Og så må du begynne å ta antithyroid medisinen igjen, eller prøve en annen behandling; Det er noen sjeldne bivirkninger fra medisiner, alt fra et utslett til et lavt antall hvite blodlegemer, noe som kan gjøre det vanskelig for kroppen å bekjempe infeksjoner.

Vennligst vent…

Antithyroid medisin kan eller ikke kan gjøre hypertyreose symptomene forsvinner. Medisinen er mye mer effektive i folk som har mild sykdom. Opp til 30 av 100 personer i USA vil ha sin hypertyreose gå bort (gå i remisjon) etter å ha tatt antithyroid medisin for 12 til 18 måneder. ; Antithyroid medisin fungerer best hvis du har mild hypertyreose, hvis dette er første gang du blir behandlet for Graves ‘sykdom, hvis du er yngre enn 50, eller hvis skjoldbruskkjertelen er bare hovne litt (liten struma). Det er ikke brukt for thyreoiditt; Antithyroid medisin brukes i stedet for radioaktivt jod dersom du er gravid, bryst -feeding, eller prøver å bli gravid; Barn blir behandlet med antithyroid medisin, fordi ekspertene ikke vet om radioaktivt jod behandling er trygt for barn. Behandling av barn med antithyroid medisin er utfordrende. Det er vanskelig å vite hvor mye medisin de trenger når de vokser så fort; Legen din kan foreskrive lave doser av skjoldbruskkjertel hormon medisin til å ta med antithyroid medisin slik at thyroid hormonnivået ikke blir for lav.