hyperemesis gravidarum: lære om årsaker, symptomer og behandlinger

Mange gravide kvinner har morgenkvalme. Men for noen, er det mye mer intense. Mindre enn 3% av gravide kvinner får noe som kalles hyperemesis gravidarum. Det finnes ingen kur for det, men det er forbigående, og det finnes måter å håndtere det.

Se ditt beste under graviditeten

Når du har hyperemesis gravidarum, spy deg mye, noen ganger nesten konstant. Dette kan føre til problemer som dehydrering og vekttap. Morgenkvalme blekner ofte ved slutten av første trimester, men hyperemesis gravidarum vanligvis varer lenger.

Det vanligvis treffer mellom fjerde og sjette uke av svangerskapet, og kan være på sitt verste rundt uker 9 til 13. oppkast er så alvorlig, de fleste kvinner er ikke i stand til å gå om de typiske daglige aktiviteter. Symptomer vanligvis får bedre av den 20. uken, men ikke alltid.

Tips for halsbrann relie; Sunn Diapering: Den grunnleggende; Tannlege besøk for gravide

Legene vet ikke hva som forårsaker det, men de tror det er relatert til en økning i hormonnivået.

Kvinner som hadde tilstand under sitt første svangerskap har en høyere sjanse for å få det igjen i løpet av neste. Det finnes ingen kjent måte å hindre det, men ta en multivitamin før å bli gravid kan hjelpe litt.

Hyperemesis gravidarum kan føre til problemer for både deg og babyen din. Det kan påvirke

Legen din må hjelpe deg med å administrere dette. Uten behandling, er det en høyere sjanse barnet vil bli født for tidlig eller har lav fødselsvekt. Hver av disse kan sette ham i fare for helseproblemer.

Behandlingen avhenger av dine symptomer og hvordan tilstanden påvirker helsen din. Inntil 5% av kvinner med tilstanden trenger å sjekke inn på et sykehus. Legen kan først anbefale

Sunne oppskrifter minus Heartbur; Beskytt familien din mot Germ; Flau av inkontinens?