hydroterapi – emneoversikt

Hydroterapi er bruken av vann for å behandle en sykdom eller for å opprettholde helse. Teorien bak det er at vann har mange egenskaper som gir den evnen til å helbrede

Folk bruker hydroterapi til å behandle mange sykdommer og tilstander, inkludert ACN; arthriti; kald; depressio; hodepine; mage problem; ledd, muskler, og nerve problem; sove uorden; og stress. Folk også bruke den for avslapping og for å opprettholde helse.

Du kan også bruke hydroterapi for å redusere eller lindre plutselige eller langvarige smerter.

Hydroterapi er generelt trygt hvis behandlingen er gjort riktig. Forskjellige mennesker kan reagere forskjellig på lengden og intensiteten av behandlingen. Noen mennesker kan ha hodepine, smerter, søvnproblemer, kvalme, frossenhet, og besvimelse.

Det er viktig å diskutere din fysiske tilstand og medisinsk historie med legen din eller fysioterapeut før du prøver hydroterapi.

Alltid legen din dersom du bruker en alternativ terapi eller hvis du tenker på å kombinere en alternativ behandling med konvensjonell medisinsk behandling. Det kan ikke være trygt å gi avkall på din konvensjonell medisinsk behandling og stole bare på en alternativ terapi.

Vann kan lagre og transportere varme og energi; Vann kan oppløse andre stoffer, såsom mineraler og salter; Vann kan ikke skade deg, selv om du er følsom for omgivelsene; Vann finnes i forskjellige former, så som is, væske eller damp. Is kan brukes til å avkjøle, væske anvendes i badene og komprimerer ved varierende trykk eller temperaturer, og damp blir brukt i dampbad eller når de puster inn; Vann kan hjelpe blodstrøm; Vann har en beroligende, beroligende, og avslappende effekt på mennesker, enten i et badekar, dusj, spray, eller komprimere; Trening i vann tar vekten av smertefulle ledd samtidig gir motstand.