hydrazin sulfat (pdqто): komplementær og alternativ medisin [] -evaluation av cam tilnærminger

Det er viktig at de samme strenge vitenskapelig evaluering brukt for å vurdere konvensjonelle tilnærminger benyttes for å evaluere alternativ behandling. The National Cancer Institute () og Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) sponser en rekke kliniske studier (studier) ved medisinske sentre for å vurdere alternativ behandling for kreft.

Denne komplementære og alternativ medisin (CAM) Sammendrag informasjon gir en oversikt over bruken av hydrazinsulfat som en behandling for mennesker med kreft. Oversikten inneholder en kort historie hydrazinsulfat forskning, resultater fra kliniske studier, og mulige bivirkninger av hydrazin sulfate bruk; Dette sammendraget inneholder følgende nøkkel informasjons; Hydrazinsulfat er et kjemikalie som har blitt studert som en behandling for kreft og som en behandling for kroppen wasting (dvs. kakeksi) …

Den beste Case Series Program, som ble startet i 1991, er en måte CAM tilnærminger som blir brukt i praksis blir undersøkt. Programmet er overvåket av ‘s Office of Cancer komplementær og alternativ medisin (OCCAM). Helsepersonell som tilbyr alternative kreft behandlinger sende inn sine pasienters journaler og relatert materiale til OCCAM. OCCAM foretar en kritisk gjennomgang av materialet og utvikler oppfølgingsforskningsstrategier for tilnærminger anses å rettferdig -klargjort forskning.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute