hvordan større vekttap forandre livet ditt? den emosjonelle siden av å miste mye vekt

Thin = lykkelig, ikke sant?

Vel, ikke av seg selv. Du har gjort store endringer og jobbet hardt for å nå det magiske, sunn Nummer: målet ditt i vekt! Men det er ingen mållinjen, sier Michelle Vicari, som er holdt utenfor de 158 pounds hun kaster ved hjelp av gastrisk bypass kirurgi i 2006. “Ingen ballonger falle ned fra himmelen”, sier hun. “Faktisk, du våkner opp neste dag til mer av det samme.

Lisa Durant mistet 115 pounds ved hjelp av Weight Watchers og My Fitness Pal. Men da hun kom til “etter vekttap” del, følte hun mistet.

“Jeg har brukt så mye av livet mitt med” ned i vekt “som mitt primære mål. Jeg hadde ingen anelse om hva de skal gjøre med meg selv når som ble oppnådd,” sier hun.

Så skrev hun om det i en searingly ærlig blogginnlegg kalt “The ‘Etter” Myte “, som gikk viral. “Å miste vekt betyr ikke at du ikke lenger sliter med veier,.. Jeg skulle ønske jeg hadde virkelig forstått at jeg fortsatt sliter med mat jeg fortsatt sliter med meg,» skrev hun.

Det betyr ikke at det ikke er verdt det – det er. Men hvis det Durant sier er sant, det er ingen “etter”, så hvordan ser neste fase ut?

Alle, små eller store, er å håndtere utfordringer av noe slag. Hvis du har vært fokusert på bare vekten, når den er borte, vil de andre problemene overflaten.

Rosalia O’Donoghue, en lærer fra East Stroudsburg, PA, droppet 103 pounds med diett og mosjon. “Jeg trodde jeg ville ha mer selvtillit etter,” sier hun, men “å være tynn ikke gjør meg en utgående person.

Noen ganger folk føler la ned eller trist når de har gått ned i vekt. “De innser at deres liv fortsatt ikke er perfekt”, sier Deborah Beck Busis, en diett program koordinator ved Beck Institute for Cognitive Behavior Therapy. “Løse at man [problem] ikke løser resten.

Tenk på noen sunn vekt folk du kjenner, hun antyder, og spør deg selv: “Har de perfekte liv?” Den ærlige svaret er “nei

“Hvis vekten var den eneste som bestemmes vår lykke, ville det være en enklere verden”, sier Durant.

Heldigvis er perfeksjon ikke nødvendig – fra kroppen eller noen annen del av livet ditt. Hvis du synes det er vanskelig å håndtere det som kommer opp, prøve å arbeide med en terapeut eller rådgiver.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …