hvordan er epilepsi behandlet? medisiner, bivirkninger, typer narkotika, og mer

Flertallet av epileptiske anfall er kontrollert av medisiner, spesielt antikonvulsiva. Den type behandling foreskrevet vil avhenge av flere faktorer, blant annet hyppigheten og alvorlighetsgraden av anfall og personens alder, generelle helse, og medisinsk historie. En nøyaktig diagnose av typen av epilepsi er også viktig å velge den beste behandling.

Coping med en tenåring kan være vanskelig for alle foreldre, men tenåringer med epilepsi utgjøre ytterligere problemer. Hva hvis tenåringen ikke vil ta sin medisin? Vil han være sikker kjøring? Vil hun sette seg i fare for å ha flere anfall ved å drikke eller ta narkotika; Foreldre ikke har full kontroll over sine tenåringer så mye som de kan ønske å. Og la tenåringen har økt uavhengighet er avgjørende for sunn utvikling. Når tenåringen går bort til høyskole eller beveger seg ut av hjemmet, du kommer til …

Mange medisiner er tilgjengelige for å behandle epilepsi. Selv om generiske legemidler er trygt brukes til de fleste medisiner, antiepileptika er en kategori hvor legene fortsette med forsiktighet. De fleste leger foretrekker å bruke merkenavn antiepileptika, men innser at mange forsikringsselskaper ikke vil dekke kostnadene. Som et resultat, er det akseptabelt å begynne å ta en generisk krampestillende medisiner, men hvis den ønskede kontroll ikke oppnås, skal pasienten byttet til merkevare-navnet narkotika.

Medisiner som brukes til å behandle epilepsi inkludere

Karbamazepin (Tegretol eller Carbatrol, Diazepam (valium) og lignende beroligende midler, slik som lorazepam (Ativan), Tranxene og klonazepam (Klonopin, Eslikarbazepin (Aptiom, etosuksimid (Zarontin, felbamat (Felbatol; Gabapentin (Neurontin, lakosamid (Vimpat, Lamotrigin (Lamictal ; Levetiracetam (Keppra, Okskarbazepin (Oxteller XR eller Trileptal, Perampanel (Fycompa, Phenobarbita, Fenytoin (Dilantin eller Phenytek, Pregabalin (Lyrica, Primidone (Mysoline, Tiagabinhydroklorid (Gabitril, Topiramat (Topimax, valproat, valproinsyre (Depakene, Depakote; zonisamid (Zonegran)

Valget av stoffet er som oftest basert på faktorer som pasientens toleranse for bivirkninger, andre sykdommer han eller hun måtte ha, og medisinen er leveringsmåte.

Selv om forskjellige typer av epilepsi varierer sterkt, generelt, kan medikamenter kontrollere anfall hos 70% av pasientene.

Som gjelder for alle legemidler, legemidler som brukes til behandling av epilepsi ha bivirkninger. Forekomsten av bivirkninger som er avhengig av dosen, type medisin, og varigheten av behandlingen. Bivirkningene er vanligvis mer vanlig med høyere doser, men har en tendens til å være mindre alvorlig med tid som kroppen justerer til medisinering. Antiepileptika er vanligvis startes ved lavere doser og økt gradvis for å gjøre denne justeringen enklere. En av de beste reglene i medisin er å ” gå lavt og gå sakte.

Det er tre typer av bivirkninger