hvordan du velger riktig trener for deg

Av Sarah Gleim

Når det gjelder voksne som deltar i fysisk aktivitet i USA, statistikken er ganske alarmerende. Til tross for at trening og riktig ernæring har blitt bevist gang på gang for å redusere kronisk sykdom, lindre stress og forbedre livskvaliteten, har presidentens Council on Fitness, Sport & Nutrition viser at mindre enn 5 prosent av voksne delta i 30 minutter fysisk aktivitet hver dag – og bare én av tre voksne får den anbefalte mengden fysisk aktivitet hver uke.

Hvis du er i at 95 persentilen det er i utgangspunktet inaktiv, ikke frik ut ennå. Du trenger ikke å trene i tre timer om dagen for å få fordelene ved trening. Faktisk, den fysiske aktiviteten Retningslinjer for mange mennesker i verden tyder på at alt du egentlig trenger er ca 150 minutter i uken med moderat til intens trening. Det er bare to og en halv time. Du kan håndtere det, ikke sant?

Hvis du ikke er sikker på at du kan, bør du vurdere å ansette en personlig trener til å motivere og veilede deg underveis. Disse tipsene vil hjelpe deg å finne den rette for deg.

Først når du ansetter en personlig trener, må du bestemme hva dine fitness mål er. Ønsker du å ansette en trener som kommer til å hjelpe deg med å gå ned i vekt, eller er du interessert i sport condition og styrketrening? Det er viktig å jobbe med en trener som har kompetanse på det området du ønsker å fokusere på. Hvis målet ditt er å trene for et maraton, må du jobbe med noen som har kompetanse og erfaring til å komme deg dit, for eksempel en sertifisert kjører coach.

Steve Steinberg, en upwave anmelder og eier av Black Belt Fitness Personal Training i Waltham, Massachusetts, sier en av de viktigste tingene å bestemme når intervjue potensielle trenere er hvorvidt dine personligheter mesh. “En god trener kan vite vitenskapen bak fitness, men hvis han ikke kan koble på et personlig nivå, er det sannsynligvis ikke vil være en god passform,” sier han. “En god trener vet å presse en kundes knapper.” Like viktig er å intervjue og stille spørsmål – finn ut om trenerens historie og hvorfor han eller hun ble trener i første omgang.

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …