hvordan du kan redusere barna tv, datamaskin og mobiltelefon tid

Som forelder til en tenåring, vet du at det er ikke lett for tenåringer som vokser opp i dagens media-mettet verden. Selv om barna deler de samme bekymringer om skole, venner, og passer i som du gjorde på samme alder, dagens tenåringer er aldri langt fra sine mobiltelefoner, datamaskiner, TV-er eller TV-spill. Og som legger opp til en masse distraksjoner som tar tid bort fra viktige ting som å være fysisk aktiv og lekser.

Faktisk, ifølge en fersk undersøkelse utført av Kaiser Family Foundation, i løpet av de siste fem årene, barn i alderen 8 til 18 år har økt mengden av tiden de bruker koblet til media etter en time og 17 minutter per dag, opp fra 6 timer og 21 minutter til 7 timer og 38 minutter. Det er nesten like mye tid som du bruker på jobb – bortsett fra at barna holder på det syv dager i uken. Hvordan er alt dette skjermbildet tiden påvirker våre tenåringer?

Jo mer tid barna tilbringer foran skjermer, jo mer inaktive de er, “sier Gwenn O’Keeffe, MD, en barnelege og forfatter av CyberSafe. Beskytte og Empowering Kids i den digitale verden av tekstil, spill og sosiale medier» Og det er noen form for skjerm – datamaskiner, TV, mobiltelefoner, eller spill.

Poenget, sier ekspertene, er at om tenåringen har vekt utfordringer eller ikke, hjelper aktivitet barn føler seg bedre, sover bedre, og lære bedre – slik at du ønsker å få dem vekk fra skjermen, slik at de kan komme i bevegelse.

Her er hva du kan gjøre for å oppmuntre din tenåring til å skalere tilbake på skjermen tid og bli mer aktiv.

Prøv disse stress-free strategier med tenåringer til å redusere sin tid foran TVen eller på datamaskinen eller telefon

Se dine egne skjermvaner. Selv om tenåringen ikke kan synes å ta hensyn til alt du gjør eller sier, er du fortsatt hennes viktigste rollemodell. Så du kan ikke fortelle henne om å kutte ned på TV-tid hvis du ser endeløse timer med TV, tekste mens du kjører, eller spise middag med din Blackberry på bordet.